PSV moet Willems mogelijk missen tegen FC Groningen

Tegenvaller voor PSV: het is namelijk nog maar de vraag of Jetro Willems zaterdagavond aan de aftrap bij PSV kan verschijnen als de koploper van de Eredivisie op bezoek gaat bij FC Groningen. De linksback kreeg zaterdagavond een tik op zijn enkel van ADO Den Haag-verdediger Dion Malone. Hij liet zich na zeventig minuten vervangen door Joshua Brenet. “Na aanvullend onderzoek bij de enkel van Jetro Willems is geen relevante schade aan het licht gekomen. De linkervleugelverdediger zal op geleide van de klachten een trainingsschema afwerken. Zijn inzetbaarheid tegen FC Groningen komende zaterdag is twijfelachtig”, meldt PSV op de officiële clubwebsite.

De in Eindhoven razend populaire back maakte, vanwege een lange knieblessure, op 24 januari tegen FC Twente (4-2) als invaller zijn eerste minuten van het seizoen. Hij kwam tot dusver tot zeven competitiewedstrijden waarin hij twee assists gaf.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.