Stadionverboden na ‘muntjesgate in Madrid’

PSV heeft inmiddels vier stadionverboden uitgedeeld aan de fans, die in Madrid waren betrokken bij incidenten met bedelaars. Een aantal van hen gooide met muntjes naar de vrouwen, op het Plaza Mayor. De club heeft stadionverboden voor de duur van 12 tot 36 maanden uitgevaardigd.

PSV had vijf namen van betrokkenen en dat aantal is inmiddels uitgebreid tot zes. Een van deze zes heeft zich nog niet gemeld en zijn seizoenskaart is inmiddels ingetrokken. Daarnaast is PSV op zoek naar een zevende betrokkene. Het gaat om een man die bedelaars geld zou hebben gegeven, terwijl ze zich moesten opdrukken. Aan vier mensen is inmiddels een stadionverbod uitgedeeld, omdat van de vijfde onvoldoende betrokkenheid bij een incident is gebleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.