AZ-PSV: krijgt Vincent Janssen de bal ook langs Jeroen Zoet?

Het meest aansprekende affiche van komend weekend staat op het programma in Alkmaar: AZ en PSV nemen het komend weekend tegen elkaar op in de Eredivisie. Ondanks dat AZ-spits Vincent Janssen bezig is aan een goede periode, lijkt hij toch wel een beetje te vrezen voor de doelman van de tegenstander. De spits liet zich vol lof uit over Jeroen Zoet. Waar Janssen op dinsdag tijdens zijn interlanddebuut nog in één team speelde met Jeroen Zoet, staat het tweetal op zaterdag oog in oog met elkaar. “Zo gaat het in het voetbal. Je weet dat je soms met elkaar speelt en kort daarna weer tegen elkaar”, zo sprak Janssen uit in gesprek met De Telegraaf.

“Het wordt in de vorm, waarin hij verkeert lastig om tegen Jeroen Zoet te scoren. Maar als ik de bal goed inschiet, zit-ie. Laat ik het daarop houden”, aldus de lovende woorden van Janssen voor Zoet. De laatstgenoemde verving Jasper Cillessen, die tijdens een training een gebroken neus opliep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.