Transfer lonkt: Sporting Portugal wil Locadia oppikken bij PSV

Jürgen Locadia staat in de belangstelling van Sporting Portugal. De 22-jarige spits van PSV, die de voorbije twee seizoenen vooral op de flank werd neergezet in Eindhoven, geldt als een kandidaat-opvolger van Islam Slimani wanneer die zou weggaan bij Sporting. Volgens Record heeft Sporting al navraag gedaan bij PSV. De club zou al hebben geïnformeerd naar de vraagprijs van de Brabanders. De bestuurders kennen elkaar inmiddels redelijk, want enkele jaren geleden haalde PSV rechtsback Santiago Arias op in Lissabon en nog weer eerder raakte PSV middenvelder Zakaria Labyad kwijt aan os Leões. Locadia zou zich mogen verheugen op een transfer wanneer Slimani wordt verkocht.
Het is afwachten hoe PSV zal omspringen met de belangstelling vanuit Portugal. De transfermarkt is nog maar kortgeleden geopend en de club heeft in principe ruim de tijd om een vervanger te halen voor Locadia. De aanvaller speelt bovendien niet op zijn favoriete positie in Eindhoven en staat mogelijk wel open voor de rol van spits in Lissabon. Het contract van Locadia loopt nog drie jaar door. Vrijdag zei technisch manager Marcel Brands van PSV dat er pas weer gekeken zou worden naar versterking in de aanval, als er iemand zou vertrekken bij de club. Met Luuk de Jong, Locadia, Luciano Narsingh en Steven Bergwijn is men goed voorzien in de voorhoede.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.