De zomer van de oranje leeuw: win een doos LION Peanut!

Wordt 2012 dé zomer van de Nederlandse Leeuw? Aan LION zal het niet liggen. De bekende candybar is deze zomer namelijk verkrijgbaar in een nieuwe variant, die helemaal inspeelt op de oranjegekte: de LION Peanut, met pinda’s als extra ingrediënt. Met een stevige bite is LION Peanut een lekker tussendoortje voor de enthousiaste Oranje-supporter, die wel wat extra energie kan gebruiken om zo nóg harder te kunnen brullen. En jij kunt nu een hele doos van deze heerlijke repen winnen!
De LION Peanut zou weleens dé Oranjesnack van deze zomer kunnen worden. De smaak, de energie, de oranje verpakking… En bevat een verpakking ook nog eens twee porties, zodat je  makkelijk kunt delen met je vrienden in het stadion, voor een groot scherm of thuis op de bank!

Mail je naam en adres naar [email protected] en maak kans op één van de vijf dozen vol LION Peanut-candybars. Of misschien word jij wel de grote winnaar en ontvang je een waanzinnige Oranje EK-cape t.w.v. 175 euro. Niet in de winkel verkrijgbaar, dus een garantie om op een originele, opvallende manier het Nederlands Elftal aan te moedigen!

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

0 reacties op “De zomer van de oranje leeuw: win een doos LION Peanut!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.