Bizar: Philips niet meer als shirtsponsor op tenue PSV

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier kan ik me echt heel moeilijk een voorstelling bij maken: PSV dat niet met Philips op de borst speelt…

Toch lijkt het er echt op dat de naamgever van de Philips Sport Vereniging na het einde van het volgende seizoen gaat stoppen als shirtsponsor. En dat gaat echt even wennen worden, want Sinds shirtsponsoring bestaat in het Nederlandse betaalde voetbal, staat Philips op de shirts van PSV.  En alhoewel er een punt komt achter het shirtsponsorschap, zal Philips wel aanblijven als gewone sponsor.

Iets minder ingrijpend, maar wel opvallend omdat het allemaal samen valt: Het was al bekend dat rugsponsor Freo na dit seizoen stopt met sponsoring, zij betaalde 1,4 miljoen aan de Eindhovenaren. Ook was het al bekend dat Nike stopt met sponsoring, zij maken plaats voor Umbro.

 

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.