De zoektocht naar het voetbal op tv (2)

Zo, krijg ik dat even in m'n schoot geworpen. Ik was al van plan alle tv-stations te bellen, faxen, mailen, wappen, GPRS'en, maar da's niet nodig. De berg – in dit geval de zoektocht naar het voetbal op tv – kwam naar de bloggende Mozes toe. Op de mat lag namelijk de gloednieuwe Veronicagids van deze week. Met daarin, je raadt het al, een overzicht van wie waar wanneer en hoe welke wedstrijden uitzendt. Scheelt mij een hoop werk. Dus even doorklikken naar Meer, copy-pasten, uitprinten, ophangen naast de bank/aan de muur/op de koelkast en er kan weer geleefd worden (lees: voetbal gekeken). Je kan natuurlijk ook de Veronicagids kopen. Kost €1,05. Zou ik niet doen persoonlijk.

Talpa: Eredivisie, de wedstrijden – zondag 19:00 uur, samenvattingen eredivisie met Wilfred Genée. Café De Sport – zondag 22:30 uur, met Humberto Tan & Jack Spijkerman. Eredivisiejournaal - dagelijks 19:00 uur, Jan-Joost van Gangelen. Incidenteel voetbalspecials.Niet onbelangrijk, de uitduels van Oranje tijdens de WK-kwalificatie.

Nederland 2: Studio Sport – zondag 20:30 uur, samenvattingen Engels en Italiaans voetbal. Daarnaast live Champions Leaguewedstrijden, Uefacupduels en WK2006.

RTL 5: Voetbal Insite – vrijdag 19:00 uur (inclusief livewedstrijd uit de eredivisie), met Barbara Barend op locatie. De Nabeschouwing – maandag 20:30 uur.

SBS 6: Thuisduels Oranje ( met die verschrikkelijke Leo Oldennogwattes), eerste divisie en bekerwedstrijden, zoals live als in samenvatting.

Versatel: Live en re-live eredivisie.

UPC Digital: eredivisie, Champions League.

Canal Plus: Tien liveduels per weekend uit Engeland, Spanje, Duitsland, Portugal, Frankrijk, Italië, Schotland. Herhaling duels uit de Champions League.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

5 reacties op “De zoektocht naar het voetbal op tv (2)

 1. geusoes

  Sportkanaal (voorheen voetbalkanaaL) is opgegaan in Canal Plus.

  Canal Plus biedt nu vier kanalen waarvan twee sportkanalen.
  Het totale aanbod van sportkanaal, 370 LIVE en integrale Premiership wedstrijden en alle Champions League wedstrijden, wordt overgenomen en uitgezonden door Canal +/Sportkanaal.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kleine remco

  zo ff gratis reclame erin gooien zo ik zeggen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. ruud

  De site is er wel op achteruit gegaan zeg sinds de vorige auteur is weggegaan! Er zijn haast geen artikelen meer en de artikelen die er zijn zijn ook nog eens oninteressant. Waarom is er geen analyse over de Champions League? Of over de NL competitie?

    /   Beantwoorden  / 
 4. ruud

  oeps sorry iets te vaak gedrukt…

    /   Beantwoorden  / 
 5. elzz..?!

  hallow,, sorry dak ut zeg maar wat een bagguhr sitee,, egt saaajj!! sorry hoa maar as iiCk jou was xou iiCk het een beetjj op’pimpen’.. naja succ6 ermee.. xxx elzz..

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.