Ha, eindelijk echt transfernieuws

Transfernieuws om je vingers bij af te likken, daar hebben we sinds het einde van het seizoen lang op moeten wachten. Gelukkig zijn er altijd nog de Britse tabloids. The Sun meldt dat Chelsea een bod van dertig miljoen pond heeft gedaan op David Trezeguet van Juventus. De Oude Dame laat het daar niet bij zitten, legt het bod naast zich neer en gaat in de tegenaanval. Zoals al zo vaak probeert de Turijnse club de aanvoerder van de Gunners Patrick Vieira los te weken. Bij Chelsea lijkt de toekomst van Kezman als spits verleden tijd. Mickael Essien van l’OL en Shaun Wright-Phillips van ManCity zullen wel naar de Londense club toekomen.

13 reacties op “Ha, eindelijk echt transfernieuws

 1. Peter

  Aahh gelukkig, waar zouden we zijn zonder Chelsea dat de transfermarkt gaat verzieken.. Koop alles maar wat los en vast zit en een beetje kan voetballen.. Hebben ze Trezeguet nodig om dit jaar wel lde champions league te gaan winnen?

    /   Beantwoorden  / 
 2. remco janssen

  Als Chelski ooit de CL wint, dan kijk ik NOOIT NOOIT NOOIT MEER voetbal. En uit mijn mond, is dat een dreigement…

    /   Beantwoorden  / 
 3. Bart

  Chelsea is een SUPER club, ik ben er een hevige supporter van, ook al van toen ze nog niet zo goed speelden!
  Ze hebben een voorzitter die een mooie ploeg wil samen zien, en die er geld voor over heeft.
  Wie houdt in godsnaam andere voorzitters tegen om hetzelfde te doen?
  “Koop er maar op los…”, amai amai!
  Ik weet naar welke ploeg ik zal moeten kijken om mooi en verfijnd voetbal te zien!!!
  CHELSEA FOR EVER!!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. ILI

  eR zijn gerugten dat Chelsea robinho wil kopen voor 35 miljoen dat vind ik niet slim hij is nog jong en kan alle kanten op gaan ik zou liever een andere braziliaanse speler halen adriano

    /   Beantwoorden  / 
 5. remco janssen

  Robinho wil eigenlijk het liefst naar Real, maar hij heeft slechte zaakwaarnemers die de boel bij elkaar liegen. Zo’n speler wordt daardoor een speelbal in de handen van geldwolven.

    /   Beantwoorden  / 
 6. arslan

  Het verwachte transfer van sterspeler van juventus stephan appiah naar fenerbahce is eindelijk rond de twee bestuurs hebben een akkoord bereikt over het transfer het enige dat nog moet komen is appiah zelf hij zit nu nog op vakantie in zijn vaderland maar word morgen in rome verwacht met een ja antwoord voor fenerbahce istanbul, er zou een transfersom van 8miljoen euro gemoeid zijn met het transfer, nu kunnen de supporters van fenerbahce eens een frisse adem nemen

    /   Beantwoorden  / 
 7. remco janssen

  dank arslan, scheelt mij weer een post, hahaha… Moet je er ook gelijk bijzeggen dat Gilardino naar AC Milan is, Ronaldo niet koop is volgens Real (in een ruil met Adriano) en dat Milan Baros en Jerzy Dudek mogen vertrekken bij Liverpool…

    /   Beantwoorden  / 
 8. Vegitto©

  He, ze zeggen ook dat als Anelka naar Newcastle United gaat, dat dan Fenerbahçe de sterspeler Milan Baros gaat kopen

    /   Beantwoorden  / 
 9. Harun korkmaz

  jah zo iest heb ik ok gehoord als anelka bij fenerbahce weg gaat dat Milan baros naar fenerbahce komt want de turkse fenerbahce is niet al teverden met anelka want hij scoort weinig mr ik heb in de krant gelezen dat fenerbahce juninho en henry volgende jaar naar de turken komen en oud coach luxemborgo nr fenerbhace

    /   Beantwoorden  / 
 10. Harun korkmaz

  stuur me iets terug want ik wil er grg meer over weten veggito mr jah ik moet het mr geloven

    /   Beantwoorden  / 
 11. arjan

  man neem huntelaar is wel duurder maar wel beter en jonger je heb hunnterlaar voorb 40 miljoen

    /   Beantwoorden  / 
 12. A. Sutherland

  Mijns inziens doet AJAX er goed aan Peter Wisgerhof van NEC Nijmegen te contracteren; het is een stoere en betrouwbare verdediger dit als vervanger van Jaap Stam. Demy de Zeeuw van AZ lijkt mij voor AJAX een goede middenvelder met uitstraling alsmede Dufour van Standard Luik. Als extra steun voor de voorhoede Amerat van VVV Venlo. En dan als trainer-coach Gert-Jan Verbeek van Heerenveen, diens resultaten (aanvallend voetbal) spreken voor zich.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.