Ha, eindelijk echt transfernieuws (2)

De namen van de clubs zijn niet zo glorieus als een speler van zijn kaliber verdient. Fiorentina, Birmingham City? Nee, Denny Landzaat heeft zich het afgelopen jaar zo sterk ontwikkeld dat een echte topclub (Arsenal als Vieira vertrekt, Juve als Vieira niet komt) meer van zijn standing is. Volgens Sportweek.nl zegt Dirk Scheringa dat het verschil tussen vraag (AZ wil tien miljoen euro voor de international) en aanbod (Fiorentina is niet heel lang geleden nog failliet verklaard) nog te groot is. ‘We laten onze spelers niet voor een appel en een ei gaan’, aldus de puissant rijke preses. Een flinke appeltaart van een topclub, dat is Landzaat wel waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.