Het feest is begonnen

Het lijkt erop alsof de grote rondo met de topspelers van topclubs eindelijk aan het losbarsten is. Stiekem vind ik dit altijd de leukste periode van het voetbal. Hoeveel kost Alexander Hleb, die van VFB Stuttgart naar Arsenal verhuisd is? 15 miljoen pond, meldt Arsenal. En dan die leuke positieve trainers, blij met hun grote aankoop. Manager Arsène Wenger zei (letterlijk vertaling): ‘We scheppen er behagen in dat Alexander Hleb er mee heeft ingestemd om zich bij ons te voegen. Hij is een speler die ik al enige tijd bewonder en ik weet dat hij ons elftal zal voorzien van grote kwaliteiten. Hleb heeft zijn bekwaamheid bewezen met zijn prestaties in de Bundesliga in recente seizoenen en hij heeft zeker de potentie om het erg goed te doen bij Arsenal.’ Kan haast niet wachten tot zo’n speler dan wordt afgedankt. ‘Hij heeft toch niet gebracht wat wij ervan verwacht hadden.’ Dan wordt de ‘ik’-vorm plotseling ‘wij’.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.