Transferupdate: ‘NEE’ tegen bod van 45 miljoen euro…

Oef… Nee zeggen tegen een bod dat ongeveer even hoog is als de totale waarde van een paar Nederlandse clubs bij elkaar… Tottenham Hotspur heeft het gedaan de afgelopen dagen: en dus is Chelsea er niet in geslaagd om Luka Modric los te weken bij de spurs. Een monsterbod was niet voldoende om de Kroatische middenvelder over te nemen van de stadsgenoot.

Coach Harry Redknapp: ‘Ik geloof dat ze ruim 45 miljoen euro hebben geboden dinsdag. Of het waar is of niet, dat is wat ik heb gehoord. Dat is een fors bod om af te slaan, zoveel is zeker’, vervolgt de manager van The Spurs. ‘Maar ik ben dolbij dat de kleine man nog steeds bij ons is en hopelijk speelt hij een geweldig seizoen voor ons.’

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Transferupdate: ‘NEE’ tegen bod van 45 miljoen euro…

  1. Sympho

    Da’s ook wel eens mooi. Gewoon eens nee zeggen. Hupla.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.