Transfernieuws: Vitesse wil Bony toch laten gaan

Het lijkt nog niet zo heel lang geleden, dat er volgens Vitesse geen enkele sprake van kon zijn dat Wilfried Bony de club kon verlaten. Maar inmiddels lijkt de Arnhemse club zich een stuk soepeler op te stellen rondom een mogelijk vertrek van de topscorer. Vitesse zal bij eventuele belangstelling bereid zijn om naar het aanbod te luisteren. Die afspraak heeft de club met de aanvaller gemaakt.
En dus zal de Ivoriaan deze dagen vanuit Afrika misschien best nog wel eens via zijn zaakwaarnemer(s) contact kunnen hebben met het Gelredome. “We hebben Wilfried beloofd dat we elk serieus aanbod dat voor hem een stap hogerop zou betekenen én interessant is voor Vitesse zullen bekijken”, zegt algemeen directeur Erik Kawakowski tegenover het AD. “Het moet voor beide partijen goed zijn.” Op dit moment heeft nog geen enkele club zich gemeld. “Eerlijk gezegd hebben we ook liever dat Wilfried blijft”, besluit de bestuurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.