Drogba wordt (dure) ploeggenoot van Wesley Sneijder bij Galatasaray

Nou, Wesley Sneijder weet bij wie hij zijn voorzetten op het hoofd kan leggen: Galatasaray heeft namelijk in navolging van onze landgenoot ook Didier Drogba weten te strikken. De 34-jarige Ivoriaan, momenteel actief bij de Afrika Cup, tekent voor anderhalf jaar bij de Turkse club. Drogba komt over van het Chinese Shanghai Shenhua, waar hij afgelopen zomer aan een zeer lucratief avontuur begon, na zijn periode bij Chelsea.

Naast de miljoenen die Sneijder gaat verdienen, kan Galatasaray zich de komende tijd dus ook opmaken voor een flink salaris voor Drogba.De spits gaat het komende half jaar liefst twee miljoen euro verdienen. Het jaar daarna krijgt hij een jaarsalaris van vier miljoen. Bovendien krijgt de fysiek sterke spits vijftienduizend euro per gespeeld duel en een enorme som tekengeld van liefst vier miljoen euro. Galatasaray is als beursgenoteerd bedrijf verplicht deze cijfers kenbaar te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.