David Beckham (37): ploeggenoot Zlatan bij Paris Saint-Germain

Zo… dat is best een opvallende overgang, als ‘ie daadwerkelijk door gaat: Volgens de BBC (toch niet echt een onbetrouwbare bron) staat David Beckham namelijk aan de vooravond van een overgang naar Paris Saint-Germain. De Franse club heeft een persconferentie aangekondigd voor donderdagmiddag vijf uur. In Engeland weten ze zeker wat het onderwerp is van de ingelaste bijeenkomst: David Beckham.

Volgens de BBC is Beckham namelijk onderweg naar Parijs om zich in het bijzijn van onder anderen technisch directeur Leonardo te verbinden aan de Franse topclub. Voor de middenvelder is het ook een hereniging met trainer Carlo Ancelotti. De twee werkten eerder samen bij AC Milan. Beckham, die de afgelopen tijd meetrainde bij Arsenal, zit zonder club sinds zijn vertrek bij LA Galaxy in december. Beckham werd met de nodige clubs in verband gebracht, maar lijkt nu dus ploeggenoot te worden van onder andere Zlatan Ibrahimovic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.