Alsnog twijfels over geldigheid Drogba-transfer naar Galatasaray

Daar gaan we weer… Net als je denkt dat alles in kannen en kruiken is, staat de transfer van Didier Drogba naar Galatasaray toch weer op losse schroeven. Drogba speelde al een wedstrijd voor Galatasaray en was daarin dit weekeind meteen beslissend. Maar het is nog allerminst zeker of Didier Drogba het seizoen in Turkije wel af mag maken. Zijn voormalige club Shanghai Shenhua gaat namelijk een klacht indienen bij de FIFA. Volgens de Chinese club was er sprake van een geldig doorlopend contract van de Ivoriaan, terwijl de spits zei transfervrij te zijn geweest. De ex-spits van Chelsea beklaagde zich erover dat hij al drie maanden geen salaris had gekregen.
Shanghai Shenhua claimt over bewijzen te beschikken dat de transferreglementen zijn overtreden. Volgens advocaten in eigen land staat de club sterk. De Chinese club zou 99 procent kans maken om de juridische strijd te winnen.

Eén reactie op “Alsnog twijfels over geldigheid Drogba-transfer naar Galatasaray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.