Transfernieuws: PSV concurreert met onder andere Juventus, Barcelona en Liverpool

De kans dat hij daadwerkelijk naar Nederland komt, lijkt mij niet al te groot, maar PSV heeft belangstelling voor een Chileense verdediger. Het gaat om de 17-jarige Sebastian Vegas. De Eindhovenaren zijn echter niet de enige die hem willen aantrekken. Ook Club Brugge, Juventus, Liverpool, Udinese, Torino en Barcelona hebben interesse in Vegas, volgens Sky Sport Italia. De Chileen speelt nog in zijn thuisland bij Audax Italiano en komt ook uit voor Chili -17.

De clubs zouden tussen de 2,4 en 3,2 miljoen euro willen betalen voor de verdediger. Bij Chili onder 17 speelde Vegas tot nu toe vier interlands. Misschien kunnen ze in Eindhoven nog eens proberen te pronken met de namen van Romario en Ronaldo, die allebei in Eindhoven hun Europese avontuur met succes begonnen. In Brazilië staat de club er daardoor nog steeds goed op, maar ik weet natuurlijk niet hoe dat in Chili zit…

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.