Manchester City en United vechten om Memphis Depay

Spanning langs de lijn… Manchester United en Manchester City zijn niet alleen in de Premier League hevige concurrenten van elkaar. Ook buiten het veld betwisten de twee stadsrivalen elkaar, want beide topclubs zitten achter de krabbel van Memphis Depay aan. De interesse van de twee Engelse clubs is inmiddels niet nieuw meer, zeker niet die van United. Al sinds Louis van Gaal in de zomer naar de rooien van Manchester vertrok, wordt de naam van Depay aan die club gelinkt. Het blauwe gedeelte van Manchester hoopt echter dat het United kan aftroeven tijdens de komende transferperiode.

“Kwaliteitskrant”  The Sun meldt dat de twee clubs de strijd om Depay al volop voeren. City stuurde afgelopen weekend liefst drie scouts naar Nederland om de snelle buitenspeler van PSV te bekijken in de topper tegen Feyenoord. De koploper van de Eredivisie verloor met 2-1 in De Kuip, maar de international van Oranje scoorde wel zijn zeventiende doelpunt van het seizoen, terwijl hij natuurlijk toch ook een tijdje geblesseerd is geweest.

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.