Moet noodlijdend FC Twente Hakim Ziyech verkopen?

Het zou zo maar kunnen dat Hakim Ziyech niet alleen aan zijn eerste, maar ook aan zijn laatste seizoen voor FC Twente bezig is. De Tukkers hebben het financieel erg zwaar en staan onder curatele van de KNVB. Ook heeft de club al tweemaal puntenaftrek gekregen en is men in Enschede steeds banger voor het verliezen van de licentie betaald voetbal. Komende zomer moet FC Twente veel basisspelers gaan slijten om geld binnen te halen, ook Ziyech zou in de etalage gezet kunnen worden. Zelf lijkt hij daar niet zo bang voor: “Ik ben niet bang dat ik in de uitverkoop ga. Ik probeer het seizoen goed af te sluiten. Ik weet niet wat er gaat gebeuren maar in de voetballerij kan er veel gebeuren”, meent Ziyech.

Hakim Ziyech is erg belangrijk voor FC Twente. Afgelopen weekend in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles scoorde de middenvelder en gaf hij twee assists. Ziyech toonde zijn waarde dus goed in de 1-3 overwinning voor FC Twente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.