Patrick Kluivert wil trainer worden bij FC Barcelona

Tsja… dat willen we allemaal wel… Werken met de beste spelers van de wereld, bij een club die altijd om alle prijzen mee doet… Patrick Kluivert beleefde de meest doelpuntrijke periode uit zijn carrière bij FC Barcelona. De voormalige topspits kijkt nog steeds met veel plezier naar zijn oude werkgever. Kluivert vertrok in de zomer van 2004 naar Newcastle United en een aantal maanden later maakte ene Lionel Messi zijn debuut bij Barcelona. “Hij heeft het voetbal een andere dimensie gegeven”, vertelt de oud-international aan de Spaanse krant AS. Kluivert maakte in zes jaar 120 goals voor Barça, de club waar hij best aan het roer zou willen staan.
Luis Enrique, de huidige hoofdcoach van de Catalanen, was ooit een teamgenoot van Kluivert. “​Hij was gek van voetbal en een leider binnen het veld. Die twee eigenschappen zorgen er meestal voor dat een voetballer later trainer wordt.” “Of ik het Camp Nou mis? Ja, natuurlijk! Het is mijn droom om ooit trainer van Barcelona te zijn. Oké, het is iets wat mijlenver weg ligt, maar je weet maar nooit…”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.