Neymar: bizarre salariseisen en speculaties over Real Madrid…

Het rommelt in Barcelona… Het contract van Neymar bij Barca loopt af in 2018 en beide partijen werden het nog niet eens over een nieuwe deal. Naar verluidt liggen de eisen van de aanvaller heel hoog en naast een jaarloon van negentien miljoen euro zou Neymar willen dat Barça al zijn boetes betaalt die hij zou krijgen in zijn proces met de Spaanse fiscus. Al meermaals werd Neymar gelinkt aan een choquerende transfer naar Real Madrid en misschien zijn de kansen van de rivaal van Barcelona fors gestegen. Want volgens Ondacero heeft de ster van Barça samen met zijn vader al gesproken met een delegatie van Real Madrid.

Het is niet de eerste keer dat Neymar in verband wordt gebracht met een spraakmakende overgang naar Real Madrid. De buitenspeler staat al langer op het verlanglijstje van Florentino Perez en mogelijk komt de wens van de president van Real Madrid dus echt uit. Dat zou weleens een pikant verhaal kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.