‘AS Roma wil Jordy Clasie ophalen bij Southampton’

Het kan hard gaan in de voetballerij, dat is in het verleden natuurlijk al vaker gebleken. Mogelijk nu opnieuw: Want of het gaat gebeuren is de vraag, maar de kans bestaat dat oud-Feyenoorder Jordy Clasie opnieuw gaat transfereren in de zomer. AS Roma zou interesse hebben in de 24-jarige middenvelder van Southampton. Clasie verliet Feyenoord afgelopen zomer voor Southampton, terwijl hij naar verluidt ook kon kiezen voor een avontuur in Italië. Roma was destijds de club met de meeste belangstelling. Een klein jaar later lijkt men de Oranje-international nog  niet uit het hoofd te hebben gezet. Boulevardmedium Calciomercato schrijft dat de Romeinen een nieuwe poging gaan wagen voor de man die een jaar geleden veel indruk maakte in de Europa League-confrontatie tussen Feyenoord en Roma in de Europa League.

De Italianen zouden inmiddels hun ‘voelsprieten’ hebben uitgezet voor Clasie. Ook wordt geprobeerd met behulp van bemiddelaars uit te vogelen of hij eventueel openstaat voor een transfer. Clasie wordt in het Stadio Olimpico gezien als een eventuele opvolger van Radja Nainggolan, die mogelijk naar de Premier League verkast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.