Transfergerucht: Memphis Depay verruilt Manchester United voor Olympique Lyon

Als we het Franse readiostation RMC mogen geloven, verruilt Memphis Depay Manchester United per direct voor Olympique Lyon. De Nederlander komt voor 25 miljoen euro over en tekent een contract voor vier seizoenen in Frankrijk. Het Franse radiostation meldt dat de 22-jarige aanvaller medisch wordt gekeurd door de nummer twee van Frankrijk. Naar verluidt zou Mourinho het niet zien zitten in Depay en mag hij daarom vertrekken.Vorig jaar maakte hij nog de overstap van PSV naar Manchester United, maar hij kwam niet verder dan zeven doelpunten in 45 duels. In Lyon wordt hij na Emanuel Mammana, Maciej Rybus en Nicolas N’Koulou de vierde aanwinst deze zomer voor het team van trainer Bruno Génésio.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.