Van Wolfswinkel keert terug bij Vitesse

Vitesse heeft Ricky van Wolfswinkel aangetrokken als nieuwste aanwinst. Het betekent een terugkeer van een verloren zoon. De aanvaller maakte immers zijn debuut in het betaalde voetbal in Arnhem in 2008, en vertrok in de zomer van 2009 naar FC Utrecht. In de Domstad kwam de spits tot volle wasdom. Daarna trok hij naar Sporting Lissabon, dat hem vervolgens doorverkocht aan Norwich City. Bij de Engelse club raakte zijn loopbaan in het slop. Ook een verhuur door de Britten aan Saint-Etienne bood geen soelaas.De voetballer in kwestie is verheugd met zijn terugkeer. “Na verschillende buitenlandse avonturen kijk ik er naar uit om terug te keren op de Nederlandse velden.”

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.