Wat wordt het voor Hakim Ziyech? AS Roma of toch de Premier League?

Schermafbeelding 2014-12-27 om 16.43.47We vragen het ons bij elkaar al meer dan een jaar af: waar ligt de toekomst van Hakim Ziyech? Het zou zomaar kunnen dat hij naar de Premier League vertrekt. De Engelse promovendus Burnley is volgens Voetbal International bereid om ver te gaan voor de 23-jarige spelmaker van FC Twente. Twente heeft de eerste gesprekken met Burnley al achter de rug, meldt het weekblad vrijdag. De club die afgelopen seizoen kampioen werd in het Championship wil Ziyech het liefst zo snel mogelijk toevoegen aan de selectie. Burnley zou bereid zijn om een ‘flinke transfersom’ te betalen, maar een exact bedrag wordt niet genoemd. Twente verlangt tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de Marokkaans international.

Burnley heeft concurrentie van meerdere clubs, waaronder AS Roma, maar voelt zich niet kansloos. De bal ligt nu bij Ziyech. Het is bekend dat Twente het geld dat Ziyech oplevert goed kan gebruiken.

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.