Van Gaal houdt perspraatje in Boeing 737

Lastige uitwedstrijden in het voormalig Oostblok zijn niet altijd even prettig. En soms moet je als coach dan ook andere ongemakken voor lief nemen. Zoals trainer Louis van Gaal, die gisteren met AZ naar Sofia reisde om tegen Litex Lovech aan te treden in de groepsfase van de Uefacup. Voor de ochtendkranten was er geen tijd om hun verhaal af te maken als er op de persconferentie ‘s avonds werd gewacht, dus hield Van Gaal maar een perspraatje in de Boeing 737 van Transavia. De trainer zag er de humor wel van in, beschrijft AZ op de website: ‘Ik sta immers altijd de media te woord, zowel voor als na een wedstrijd en nu dus ook en we passen ons gewoon aan aan de omstandigheden.’ Hier resultaten van de geimproviseerde persconferentie: AZ-Online, Telesport (met foto!), AD Sportwereld (met foto!).

Eén reactie op “Van Gaal houdt perspraatje in Boeing 737

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.