UEFA onderzoekt ook wangedrag Belgische fans op EK

Het EK staat al vol van incidenten en ellende, waar Engelsen, Fransen, Polen en Russen eerder al door de UEFA werden gestraft, komen daar nu steeds meer supporters bij. De UEFA heeft zijn handen vol aan de ongeregeldheden van de fans op het EK, nu zijn de Belgen en de Hongaren aan de beurt volgens de Europese bond. De disciplinaire commissie van de UEFA gaat het gedrag van de Belgische fans en de Hongaarse fans onderzoeken. En dus moeten die landen vrezen voor de straf. Het wangedrag van beide supportersgroepen wordt flink onder de loep genomen. De fans van Hongarije gingen in het duel met IJsland over de schreef, ze gingen op de vuist met de aanwezige stewards en staken vuurwerk af richting het speelveld. De Belgische fans die de 3-0 overwinning  reageerden met het afsteken van vuurwerk om de overwinning te vieren, hebben er voor gezorgd dat ook hun land onder de loep wordt genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.