‘Traoré op huurbasis van Chelsea naar Ajax’

Het ging er gisteren al over en het lijkt er sterk op dat het vandaag rond gaat komen:  Bertrand Traoré wordt bij Ajax de opvolger van Arek Milik. De Telegraaf meldt in ieder geval dat Ajax erin geslaagd is de twintigjarige Traoré op huurbasis over te nemen van Chelsea. De ochtendkrant kopt dat Ajax zijn ‘droomspits’ te pakken heeft en dat men een akkoord heeft bereikt met Chelsea. Hoofdcoach Peter Bosz wordt herenigd met Traoré, die hij al anderhalf jaar tot zijn beschikking had in zijn tijd bij Vitesse. Toen maakte de spits uit Burkina Faso in totaal zestien doelpunten. Na zijn sterke seizoen 2014/15, waarin hij dertien keer scoorde, keerde Traoré terug bij Chelsea.De concurrentie was echter fors en in totaal kwam de spits maar tot tien wedstrijden: hij scoorde tweemaal. Nu staat hij op het punt Londen in te ruilen voor Amsterdam, want hij staat volgens De Telegraaf helemaal achter de stap naar Ajax. Het vooruitzicht op Champions League-voetbal, een basisplaats bij Ajax en de herhaalde samenwerking met Bosz hebben Traoré overtuigd van het nut van de stap.

Lees ook:Ajax wil oude Eredivisie-bekende naar Amsterdam halen
Lees ook:Bizar transfernieuws: Napoli wil Arek Milik voor dik 35 miljoen ophalen bij Ajax
Lees ook:Ajax komt niet verder dan gelijkspel en moet nog aan de bak in Griekenland
Lees ook:Wederom opmerkelijk transfergerucht: Mario Gomez gespot in Amsterdam
Lees ook:Telegraaf: Inter wil Frank de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.