Categorie: ".Algemeen"

Nieuw voetbalgear nodig?

Voetbal: het is een sport waar we ons allemaal een beetje mee verbonden voelen en de sport heeft dan ook heel wat sympathisanten. Maar voor de sportman zelf komt er echter heel wat bij het voetbal kijken. Denk daarbij maar aan factoren zoals een degelijke voetbaluitrusting, wat belangrijk is om een goede prestatie te garanderen en zelfs blessures te voorkomen.

Op het einde van het voetbalseizoen raakt een voetbaloutfit nogal eens snel versleten, waardoor het de moeite waard is om op voorhand op zoek te gaan naar nieuwe gear. Waar let je het best op als je een splinternieuwe uitrusting wil gaan kopen? De volgende tips geven je in elk geval al een goede start.

TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Het PSG trainingspak opent een boek. De voorsteden en de forensensteden presenteren de stad als één geheel. Een boek met hoofdstukken als de Eiffeltoren en de Champs-Elysees. Het water van de Seine dat stroomt door de trots van de hoofdstad: Parijs. Als jij het PSG pak draagt voel jij het kanaal, de toren en de machtige architectuur. Jij voelt je een ster. Dat mag ook wel, want alleen sterren dragen het pak van Parijs. Op de trainingen van jouw club speel jij de sterren van de hemel. De aannames en de balbehandelingen zijn jouw uitdaging. Alles kan beter. Alles moet beter, want het toonbeeld van de sport dat ben jij. Ook als je over straat loopt. Niet alleen lokaal maar ook ver daarbuiten toon jij het beeld van de romantische stad. De stad waarover men al eeuwenlang fantaseert. Soms met de bal aan de voet, richting een pleintje. Soms op het veld, richting de drie punten. Het voetbal is wat jou verbindt met deze mooie club PSG. Het trainingspak uit deze voorliefde, ooit ontstaan en nooit weggegaan. Het donkerblauw is rijkdom. Niet in de vorm van valuta maar in de vorm van sentimentele waarde. De herinneringen stromen als water door de stad.

Support je vereniging met een nieuw spandoek

Je hebt de perfecte supporterslook aan en kent alle clubliederen uit je hoofd, maar toch ontbreekt het nog aan iets. Juist! Een ware fanaticus kan niet zonder spandoek. Zo één waar je in volle glorie je liefde voor je vereniging op kunt betuigen, zodat iedereen weet voor welke club jij uitkomt.

PSV gaat later dit seizoen een eigen gamer inzetten

Huh?! PSV speelt volgens het Eindhovens Dagblad in op de onder jongeren razend populaire markt voor computergames. De club trekt in het najaar een eigen ‘gamer’ aan, via een speciaal game-evenement in het Philips Stadion. PSV is de eerste club die een eigen speler aantrekt die onder de vlag van PSV gaat opereren en zelfs op een (incourante) elftal-foto komt. “We zien dat clubs in het buitenland bij evenementen steeds vaker een eigen gamer inzetten”, stelt manager marketing Guus Pennings van PSV. Onder meer Manchester City doet het al. “De toenemende belangstelling was voor ons reden om dit ook te gaan doen.”

Ajax wil oude Eredivisie-bekende naar Amsterdam halen

Er is geld voor versterkingen, dat is duidelijk na het vertrek van Arek Milik. Volgens VoetbalPrimeur wil Ajax Bertrand Traoré (een oude bekende van trainer Peter Bosz) naar Amsterdam halen. De Amsterdammers hopen de in Burkina Faso geboren aanvaller nog voor het duel met FK Rostov te huren van Chelsea, weet de site. Achter de schermen werkt Ajax zelfs al aan het papierwerk zodat snel gehandeld kan worden als er met alle partijen een akkoord is. Dat is nodig omdat Traoré een speler van buiten de Europese Unie is. Ajax heeft tot maandag 24.00 uur om bij de UEFA een nieuwe speler aan te melden voor de play-offs van de Champions League. Een woordvoerder van Ajax laat weten dat de club niet reageert op transfers zolang deze nog niet officieel zijn.

Transfernieuws: Is er nog iemand die Bel Hassani ophaalt bij Heracles?

Misschien is de uitschakeling in de voorronde van de Europa League toch ergens goed voor geweest… Ondanks interesse van diverse clubs speelt Illiass Bel Hassani nog altijd bij Heracles Almelo. En het is nog maar de vraag of de middenvelder überhaupt van club gaat veranderen voor de transferdeadline. Heracles is niet direct van plan om op elk bod op Bel Hassani in te gaan. “Er zijn een paar biedingen op Illiass gedaan door buitenlandse clubs, maar die zijn nog niet interessant genoeg voor ons”, vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogmaaan VI. “Het balletje ligt nu dus bij de geïnteresseerde partijen.”

Vanavond is het zover: de Europese Super Cup

Wie pakt de eerste internationale prijs van het nieuwe seizoen? Real Madrid treft dinsdagavond om 20:45 uur Europa League-winnaar Sevilla. Niet dat vage stadion in Monaco, maar het Lerkendalstadion te Noorwegen vormt het toneel van het duel om de Europese Supercup. Real Madrid en Sevilla FC staan tegenover elkaar in het duel om de Europese Supercup. Net als vorig jaar, toen Barcelona en Sevilla vochten voor de Europese titel, strijden weer twee Spaanse teams om de Cup.

Rutjes, Kuijt of Zwinkels? Stem en win een VIP-avond bij het Voetbalgala!

Leuke winactie bij de Eredivisie. Daar kun je namelijk stemmen en kans maken op mooie prijzen!

Wie is volgens jou de Maatschappelijk Speler Eredivisie 2016? Nathan Rutjes (Roda JC), Dirk Kuijt (Feyenoord) of Robert Zwinkels (ADO Den Haag)? Laat je stem horen en maak kans op een VIP-avond op het Voetballer van het Jaar Gala (voor twee personen) of één van de gloednieuwe Derbystar Eredivisie voetballen! Stemmen kan via onderstaand formulier tot en met vrijdag 26 augustus 2016.

Meedoen kan via deze link

Goals Havenaar wekken interesse buitenlandse clubs

Raakt ADO Den Haag Mike Havenaar nog kwijt voor het seizoen een paar weken onderweg is? Dat zou zomaar kunnen. De boomlange aanvaller begon het seizoen 2016/17 zaterdag uitstekend, door direct tweemaal te scoren in de eerste speelronde tegen Go Ahead Eagles. Havenaar spits had een grote rol in de 3-0 overwinning van ADO Den Haag, maar met zijn goede spel trekt hij ook de aandacht van andere clubs. Omroep West weet dat de 29-jarige Havenaar gevolgd wordt in drie andere competities. Volgens de regionale radio- en televisiezender is er aandacht vanuit de Premier League, de Bundesliga en de Chinese Super League. Om welke clubs het daarbij gaat is niet bekend. ADO Den Haag is zich er echter van bewust dat het bij exorbitanten bedragen geen ‘nee’ zal blijven zeggen tegen een vertrek van Havenaar.