Transfergeruchten beginnen alweer

Foto Huntelaar/SC HeerenveenUPDATE: Ga naar de laatste blog over de transfer van Huntelaar naar Ajax! Klik hier!

De transferwindow is nog nauwelijks dicht of de geruchten zwellen alweer aan. Vanavond reeds twee keer een exclusief transfernieuwtje over Nederlandse toppers op de site van Voetbal International. Zo zouden Feyenoord (als opvolger van Dirk Kuijt) en Ajax interesse hebben voor Klaas-Jan Huntelaar, de spits van SC Heerenveen. Daarnaast staat Hedwiges Maduro in de belangstelling van Juventus, dat volgens mij de middenvelder eerder ook al wilde hebben, maar VI.nl denkt niet dat de interesse zal leiden tot een transfer. En de club van Wilfred Bouma Aston Villa wil Tomas Galasek in de winterstop halen. Tja, wat moet ik hier op zeggen? Wordt de vaderlandse competitie nog meer leeggekocht en nog kwaliteitsarmer?

UPDATE: Ga naar de laatste blog over de transfer van Huntelaar naar Ajax! Klik hier! Foto SC-Heerenveen.nl

20 reacties op “Transfergeruchten beginnen alweer

  1. PSVrules

    Maduro naar Juventus hahaha jaja de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wat volgt Reuser naar Chelsea

      /   Beantwoorden  / 
  2. biertje44

    Klaas-jan Huntelaar naar AZ voor 3jaar.Lekker voor die gasten uit 010,en 020 weer mis gegrepen

      /   Beantwoorden  / 
  3. ajacied forever

    Klaas Jan tekent gewoon bij Ajax.. Ajax en Heerenveen zijn vanmiddag een principe-akkoord overeen gekomen… Jammer voor 010 en voor die kut kaaskoppen

      /   Beantwoorden  / 
  4. biertje44

    kijk naar je zelf h**renloper jammer voor jullie dat je vanavond verliest van FC-THUN met 0-1, ik heb ook 45.0000 witte zakdoekjes tekoop om Blind uit te zwaaien.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Rob

    xD Blind omg , konden ze geen betere trainer vinden.

    Denk je werkelijk dat huntelaar voor ajax gaat spelen HAHAHAHAHA
    Grapjas , Huntelaar is veel te bang , net als machlas en anast , rosales en al die andere spits kneuzen te mislukken.
    De enige goede spits die ajax had , ging weg om hun beleid HAHAHAHA.
    Voetbalt nu bij Juve,.
    Gekocht voor een knaak en een bos wortels van Ajax.
    XD

      /   Beantwoorden  / 
  6. ajacied forever

    Biertje44 misschien dat jullie die zakdoekjes beter kunnen gebruiken om uit te huilen dat jullie aan het einde van het seizoen weer met lege handen staan ZOALS GEWOONLIJK

      /   Beantwoorden  / 
  7. biertje44

    nee jullie want elke wedstrijd is om tehuilen 020 forever.zondag weer huilen tegen psv ,laats van Heracles moesten jullie ook huilen en toen waren er al witte zakdoejes tezien hahahahaha,Na de nderelaag bij AZ 4-2 moesten jullie ook bijna huilen .

      /   Beantwoorden  / 
  8. biertje44

    nee jullie want elke wedstrijd is om tehuilen 020 forever.zondag weer huilen tegen psv ,laats van Heracles moesten jullie ook huilen en toen waren er al witte zakdoejes tezien hahahahaha,Na de nederelaag bij AZ 4-2 moesten jullie ook bijna huilen .

      /   Beantwoorden  / 
  9. ajacied forever

    hahaha elke keer als az denkt dat ze goed zijn worden ze genadeloos afgestraft.. Jij hebt zeker psv-az niet gezien? ow nee op talpa lieten ze de helft niet zien.. AZ WAS OM TE HUILEN ZO SLECHT. JODEN KAMPIOEN OLE OLE

      /   Beantwoorden  / 
  10. biertje44

    En jullie tegen Heracles dan 0-0 hahahahahahha zondag psv-020 3-0 hahahahahhahahhahahahahhah dom kind

      /   Beantwoorden  / 
  11. Geert

    [b]Gomes[/b] was S-U-P-E-R-I-E-U-R, geweldig gewoon, zonder hem op doel waren we gisteren met 5-0 afgedroogd, maar ook [b]Ooijer[/b] speelde weer goed, soms een foutje maar voor de rest zéér degelijk, hetzelfde voor [b]Alex[/b]. Het probleem van de verdediging lag dan ook op de flanken, [b]Reiziger[/b] die zijn man constant vrij liet lopen en [b]Lamey[/b] die té veel inschoof naar voren.

    Het middenveld kón zich niet serieus op de aanval concentreren, daar had de verdediging het te moeilijk voor. [b]Cocu[/b] moest constant de verdediging te hulp komen, evenals [b]Simons[/b]. [b]Afellay[/b] zorgde voor de weinige aanvallende uitbraken op het middenveld. [u]Aissati[/u], nog een echt kind, echter speelde hij als invaller een aardig debuut.

    De aanval was totaal kansloos, [b]Farfán[/b] stuitte keer op keer op zijn eerste man, [b]Beasley[/b] heeft geen fatsoenlijke actie tentoon gesteld. [b]Robert[/b] was kansloos, doordat PSV constant met hoge ballen de aanval wilde bereiken móést hij kopduels ingaan, niet bepaald zijn sterkste punt.

    [i]Al met al, een onverdiend maar zeer welkom punt. [/i]

    Ajax wordt zaterdag afgemaakt.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Geert

    Gomes was S-U-P-E-R-I-E-U-R, geweldig gewoon, zonder hem op doel waren we gisteren met 5-0 afgedroogd, maar ook Ooijer speelde weer goed, soms een foutje maar voor de rest zéér degelijk, hetzelfde voor Alex. Het probleem van de verdediging lag dan ook op de flanken, Reiziger die zijn man constant vrij liet lopen en Lamey die té veel inschoof naar voren.

    Het middenveld kón zich niet serieus op de aanval concentreren, daar had de verdediging het te moeilijk voor. Cocu moest constant de verdediging te hulp komen, evenals Simons. Afellay zorgde voor de weinige aanvallende uitbraken op het middenveld. Aissati, nog een echt kind, echter speelde hij als invaller een aardig debuut.

    De aanval was totaal kansloos, Farfán stuitte keer op keer op zijn eerste man, Beasley heeft geen fatsoenlijke actie tentoon gesteld. Robert was kansloos, doordat PSV constant met hoge ballen de aanval wilde bereiken móést hij kopduels ingaan, niet bepaald zijn sterkste punt.

    Al met al, een onverdiend maar zeer welkom punt.

    Ajax wordt zaterdag afgemaakt in onze voetbaltempel.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Jaz

    Maduro naar Juventus? daar zou ie wss toch niet spelen, Viera en Emerson bekleden daar al de positie van verdedigende middenvelder

      /   Beantwoorden  / 
  14. jan tabak

    2 jaar masterclass van viera en emerson of nog 2 jaar zelf de meest volwassen speler van je club zijn.

    ik had het wel geweten

      /   Beantwoorden  / 
  15. tim

    ajax huntelaar the best

      /   Beantwoorden  / 
  16. Eraldo

    Huntelaar moet gewoon naar Ajax!

      /   Beantwoorden  / 
  17. nnn

    Huntelaar gaat pas eind 2006/07 weg of tekent bij of gaat naar HSV. Want de club heeft alleen een bod van HSV (€ 6 miljoen) geaccepteerd en het bod van Ajax (€ 6 miljoen) afgewezen. Voor Nederlandse clubs kost Klaas dus 8 tot 9 miljoen.

    ajax kan niet scoren zonder goeien vleugelspelers dus pech! Anders moeten ze in de spits eens proberen :

    Rosales – Charisteas – Emanuelson

      /   Beantwoorden  / 
  18. femke

    wat is klaas jan huntelaar zijn email adres

      /   Beantwoorden  / 
  19. remco janssen

    Femke denk je nou echt dat wij hier het mailadres hebben van KJ de Hunt? En dat je dat via Google (want zo kwam je binnen) kan vinden? Ga lekker via CU2 of Hyves of MSN een leuk vriendje zoeken ipv achter een onbereikbare voetballer aan te jagen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.