Engelse interesse voor Stefan Nijland (FC Groningen)

Die Stefan Nijland… Het talent van FC Groningen deed dit seizoen al negen keer mee in de hoofdmacht van zijn club en wist in die duels drie keer te scoren. Da's op zich natuurlijk al leuk, als je pas negentien bent, maar er zijn nog meer positieve ontwikkelingen voor de aanvaller: Nijland staat namelijk volgens het AD in de belangstelling van enkele Premier League-clubs.

De aanvaller en zoon van Hans Nijland (de algemeen directeur van FC Groningen) kon zich mede in de kijker spelen door de afwezigheid van spits Erik Nevland. In de winterstop gaat de aanvaller gaat met zijn club praten over een eventuele verlenging van zijn contract, dat nog tot medio 2009 doorloopt. Als hij tenminste niet zwicht voor de Engelse interesse.

3 reacties op “Engelse interesse voor Stefan Nijland (FC Groningen)

  1. ante

    kan me niet voorstellen dat hij nu al vertrekt. er is niets mis om door te groeien bij de fc.
    Er zijn teveel voorbeelden van spelers die te vroeg zijn vertrokken. FC is een goede club voor jonge spelers.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bart

    De media is ook altijd zo goed in overdrijven!

    Dus als men tegenwoordig in 2 wedstrijden scoort, tegen ploegen die helemaal onderaan staan, dan is men al doorgebroken? Die jongen heeft gewoon tegen Sparta een leuke wedstrijd gespeelt en zit gewoon weer op de bank als 2e keus als Nevland terug is. Doorbreken is pas van toepassing als hij scoort tegen clubs die in hetzelfde rijtje staan en ook echt boeiend zijn om op te noemen. Sparta en Heracles zijn alles behalve interessant.

    Als hij nu al kan vertrekken naar een buitenlangse “topclub” dan is het wel erg triest gesteld met de voetballerij als je het mij vraagt

      /   Beantwoorden  / 
  3. Vincent

    Belachelijk. Speelt een paar wedstrijden goed en wordt al weer gezien als een nieuwe topspeler. En dan straks bij een ploeg in de PL op de bank? In navolging van Richters???
    Volgens mij gewoon lekker bij Groningen blijven de komende seizoenen. Wat in het vat zit, verzuurt niet!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.