Feyenoorder Jonathan De Guzman: Oranje of Canada?

Het lijkt er op dat Feyenoorder Jonathan de Guzman (20) al snel een Nederlands paspoort krijgt. Met een beetje geluk kan de middenvelder in januari al Nederlander worden, aangezien zijn verzoek tot naturalisatie deze week wordt behandeld door de Immigratie- en Naturalisatie-dienst IND. Als de beslissing uitvalt in het voordeel van De Guzman,kan hij eventueel kiezen om voor het Nederlands elftal uit te komen. Dan moet De Guzman overigens wel eerst een definitieve keuze maken tussen Canada en Nederland. Marco van Basten heeft al een paar keer aangegeven dat hij graag zou kunnen beschikken over de middenvelder.

4 reacties op “Feyenoorder Jonathan De Guzman: Oranje of Canada?

  1. TT

    Hij zou dus zelfs nog mee naar Olympische spelen kunne.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Diesel74

    Als voetbller wil je het hoogste halen of bereiken. Dus kies je voor Nederland. Maar is het te overwegen? We hebben al diverse goede middenvelders. Lastige keus…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Glenn

    Gezien zijn leeftijd kan hij met verschillende Oranje elftallen meedoen. OS is natuurlijk een mooie platform om te beginnen, Foppe zou graag hem erbij willen hebben denk ik. Als hij echt voor zijn carriere kiest, dan is Nederland toch wel een betere optie. Canada is meer een gevoelskwestie vanwege zijn broer.
    Toch maar voor Nederland kiezen Jonathan! het nederlandse voetbalstijl zit in jouw genen, zal je meer spelplezier geven.

      /   Beantwoorden  / 
  4. A.J. Voortman

    Leuk om het artikel over Jonathan te lezen in VI.
    Fijn dat hij het Nederlands paspoort heeft gekregen en dat Van Basten hem voorgeselecteerd heeft voor Oranje.
    Bijzonder ook om te lezen dat hij uit Toronto komt. De dag voordat ik het las heb ik me opgegeven voor de marathon van Toronto in oktober van dit jaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.