Amateurs uit KNVB Bekertoernooi

Waarschijnlijk heeft iedereen inmiddels wel gehoord van het voorstel van Ajax-voorzitter Fontijn dat amateurclubs in de toekomst niet meer mee zouden mogen doen aan het toernooi om de KNVB Beker. Op die manier zou voorkomen moeten worden dat een dwergclub zich kwalificeert voor Europees voetbal. Voor alle bezoekers van voetbal.blog.nl is er nu de mogelijkheid om zich in de reacties onder dit artikel en bij de poll uit te spreken voor of tegen dit voorstel.

5 reacties op “Amateurs uit KNVB Bekertoernooi

  1. f-side

    wel in de beker, Fontein rot op!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Milo

    Het is een toernooi voor het gehele land. Als Ajax daar een probleem mee heeft, dan moeten ze zelf maar uit het beker-toernooi stappen als het ze niet zint. Want als een dwergcluppie kampioen zou worden, dan zouden de grote clubs gewoon niet goed gespeeld hebben en dan hebben ze het recht ook niet om kampioen te zijn en deel te nemen aan een europacup. En Ajax moet gewoon zijn mond houden, want zij hadden een verlenging nodig tegen Kozakken Boys. Zelf vind ik het wel leuk dat een kleine club tegen een grote club mag spelen. Zo heeft Cambuur van AZ gewonnen, dat is als nutrale kijker ook geweldig om te zien hoe een kleine club tegen een groten club kan voetballen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kozakken Boys

    ajax is bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang bang

      /   Beantwoorden  / 
  4. AJAXNSF

    Dit was inderdaad een schandalige uitspraak. Ik ken geen AJAX supporter die het hier mee eens is.

      /   Beantwoorden  / 
  5. voetbalkennertje

    Ik ben het met Milo 100% eens!
    Het heet nog altijd de KNVB beker. Dat wil zeggen dat ook de amateurclubs die aangesloten zijn bij de KNVB mee moeten kunnen dingen voor de beker.
    Ik veronderstel dat de uitspraak van Fontijn niets anders is dan een angstkreet bang te zijn voor het afgaan tegen een kleine club.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.