‘Kut’ voor Van Bommel

EnkelbandNa alle discussie (ook hier) over de plek van Mark van Bommel in Oranje, is wat gisteren gebeurde wel heel wrang. Vandaag werd bekendgemaakt dat de kwetsuur die hij opliep bij de botsing met George Boateng, hem zes tot acht weken aan de kant houdt. Een enkelband is gescheurd, twee andere zijn beschadigd geraakt. Volgens Het Parool riep hij tijdens het incident: ‘Aaahhh…. Kut…. Verdómme.’ Wel heel prozaisch. Ik vind het overigens gek dat de KNVB niet gewoon als hoofdbericht op de voorpagina meldt hoe het met Van Bommel gaat. Toch een speler waar veel om te doen is geweest, maar het nieuws staat weggemoffeld in een balkje aan de zijkant. Slordig!

2 reacties op “‘Kut’ voor Van Bommel

  1. Ivo van den Hurk

    Ach ja, die KNVB is eigenlijk nooit sterk geweest in de omgang met belangrijke voetbalmensen, dus dat kun je wel een beetje verwachten.
    De KNVB is meer van de “open deuren intrappen” en staat ook niet bekend om z’n ruggegraat. Een hoop bla bla, maar als het puntje bij paaltje komt heb je er niets aan. Zo kreeg mijn zoontje van 8 laatst een blad met een oefenstof-CDrom… Tijdens het installeren bleek dat je echter eerst naar Super de Boer moest (ik zou niet weten waar die zit in de omgeving van Malden) en daar iets aanschaffen voordat je iets had aan die CDrom(mel)… treurig!
    Zie verder ook mijn reactie op geweld op de amateurvelden (Dreigement met pistool bij amateurvoetbal).

      /   Beantwoorden  / 
  2. PSVrules

    OFF TOPIC: KNVB is een hele zwakke bond als deze een beetje tegengas krijgen gaan ze direct onzin uitkramen of kruipen ze in hun schulp maar ja wat wil je anders met zo’n kwakzalver als voorzitter. Meneer Kesler, ik nodig u uit om bij het volgend kampioenschap van PSV (hopelijk en waarschijnlijk dit jaar weer) de schaal proberen te komen uitreiken, u kunt op het zelfde rekenen als vorig jaar. een HELS fluitconcert. ONTOPIC: Ja van Bommel dat is zeker zwaar kut voor je maar op steun vanuit zeist hoef jij niet te wachten jonge, kom maar gewoon naar de Herdgang om te revalideren op een plek waar je wel gewaardeerd wordt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.