Play-offs, eigenlijk best spannend

Ik ben er helemaal tegen, die stupide play-offs (plee offs noemen supporters het) die louter zijn verzonnen door marketingmensen bij de KNVB om meer geld te verdienen. Maar, kijk eens naar de naakte feiten: RKC-Vitesse 4-4, na een 0-4 ruststand. AZ bijna in de Euroborg finaal onderuit met 3-0, maar in de slotseconden nog net de 3-1, waardoor de ploeg aan een 2-0 thuis genoeg heeft. Ajax die aartsrivaal Feyenoord een nekslag toebrengt met 3-0. Maar, in de Kuip een 3-0 voorsprong behouden met een waanzinnige twaalfde man? Doe het maar eens! Kortom, stiekem zijn die play-offs best spannend. Programma vandaag klik hier.

7 reacties op “Play-offs, eigenlijk best spannend

  1. jurgenu

    maar dit is wel het laatste jaar, stel dat feyenoord wint met 4-1, dat winnen zij 3 keer van dezelfde club, echter dat ene doelpunt uit, ja regel is regel maar ik heb er moeite mee

      /   Beantwoorden  / 
  2. hooi

    ik moet zeggen het was ook een zeer spannende wedstrijd met heerenveen en roda:P

      /   Beantwoorden  / 
  3. mark

    Nou aan de ene kant zijn twee veegpartijen tegen Feyenoord wel leuk natuurlijk, maar ik vind de oude opzet toch beter, het blijft een momentopname en je loopt zo het risico dat er Nederlandse clubs mee gaan doen met de UEFA cup of met de voorronde champions league die er niet thuis horen. Daarnaast geeft het feit dat de meeste mensen de wedstrijden voor de play-offs niet eens kunnen zien en met een korte samenvatting genoegen moeten nemen aan dat er vooral commercieel gedacht wordt.

      /   Beantwoorden  / 
  4. mark

    Ongelofelijk het wordt Groningen, en ook wel erg zuur voor AZ, ze hebben gewoon een heel goed seizoen gedraaid en zijn netjes tweede geworden. Ik ben benieuwd of Ajax ze kan verslaan, Groningen kan vrijuit spelen, daar ligt dus ook het gevaar, het blijft een moment-opname en een club als Groningen heeft al de basis van een UEFA cup plaats, het zou dus zomaar kunnen dat Groningen straks voorronde CL gaat spelen, met alle respect, maar dat zou toch niet goed zijn voor het Nederlands voetbal. Mocht het zo zijn dat Groningen die voorronde gaat spelen dan kun je je afvragen of de marketingmensen van de KNVB in hun opzet zijn geslaagd, als Groningen doorgaat en ze redden het niet is er maar een Nederlandse vertegenwoordiger in de CL, dan is het plan volgens mij commercieel gezien niet geslaagd.

      /   Beantwoorden  / 
  5. PSVrules

    PLAY OFFS FUCK OFF
    ik heb geen goed woord over voor deze onzin.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Murk

    Ondanks dat de meeste voetbalfans vinden dat de play-offs in hun huidige vorm niet voor herhaling vatbaar zijn, ziet het ernaar uit dat er ook volgend seizoen play-offs komen om te bepalen welke clubs Europa in gaan. Daarom introduceert nieuweplayoffs.nl een nieuwe opzet; een opzet die iedereen kan begrijpen, en die recht doet aan de stand op de ranglijst na 34 wedstrijden.
    Op http://www.nieuweplayoffs.nl kun je zien hoe deze nieuwe opzet eruitziet en er gelijk je mening over geven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.