Manchester United is boos: Ronaldo slachtoffer van laserstralen!

Zo… dat was een tijd geleden, dat er in het voetbal werd geklaagd over laserpennen. Ik weet nog wel dat toen die dingen net op de markt kwamen, dat er bijna iedere week wel mee werd gekloot vanaf de tribune. Dat is inmiddels alweer een slordige 10 jaar geleden denk ik, maar de kans is aanwezig dat het gebruik van laserpennen in de stadions terugkeert.

Cristiano Ronaldo van Manchestr United was bijvoorbeeld gisteren in Stade de Gerland het slachtoffer van één of meerdere laserstralen uit het publiek. Vanaf de tribunes werd de Portugees tijdens de warming up en mogelijk ook tijdens de wedstrijd in zijn ogen geschenen, aldus zijn club in een verklaring aan de UEFA. 'We hebben het voor de wedstrijd al aangekaart', legde manager Alex Ferguson uit. Volgens een BBC-reporter gaat de UEFA gaat aan de hand van televisiebeelden een onderzoek starten.

5 reacties op “Manchester United is boos: Ronaldo slachtoffer van laserstralen!

  1. iik

    Sorry, hoor. Maar ik vind dit echt het toppunt van triestheid. Je bent toch zielig als je dit soort domme dingen gaat doen. Laserstralen in iemands oog laten schijnen. Hij is wel goed. Daarom hebben ze het gedaan denk ik.

      /   Beantwoorden  / 
  2. mio

    Hoe triest kan je zijn:S?
    En het bewijst wel dat C.Ronaldo een topspeler is, anders zouden ze het niet op hem hebben gemunt!, en ik heb een hele goede foto gezien waarop echt duidelijk te zien is dat die laserpennen C.Ronaldo verblinden/duizelig maken

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jolien

    Wat triest dit zeg! Dat is echt zo onsportief! Echt alleen maar jaloezie…

      /   Beantwoorden  / 
  4. rainbow

    ik ben een jongen van 12 jaar.
    ik wil zo graag eens seks.
    hoe oud je bent maakt mij niet uit.
    zolang je maar knap en goed in bed bent.
    en dat het gratis is.
    want ik kan vrijen als de beste.

      /   Beantwoorden  / 
  5. lex

    @rainbow,
    Ik zou zeggen, vraag je grootmoeder eens of die er iets in ziet. Ja, en anders blijft er niets anders over dan het rechterhandje en als je een keer vreemd wilt dan moet eens het linkerhandje proberen, succes gegarandeerd.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.