Henk ten Cate trainer bij Ajax; bestuur maakt zich belachelijk

Ze zouden wachten tot het seizoen voorbij was. Nou, zo letterlijk hoefden ze het nu ook niet te nemen. Het Ajax-bestuur kondigt vanuit de catacomben van de Kuip – saillant detail misschien – aan wie de nieuwe trainer wordt, meldt SBS6. En verrassing: het is Henk ten Cate, de assistent van Frank Rijkaard bij Barcelona en kersvers Spaans kampioen. Ik vind het een grof schandaal. Hebben je spelers en je huidige trainer nog net een prijs gewonnen, leidt je de aandacht af van de beker door meteen bekend te maken wie zijn opvolger wordt. Een belachelijke zet. Let maar op, morgen bij de huldiging op het Leidseplein zal het publiek het Ajax-bestuur keihard uitfluiten. Maar Ten Cate als nieuwe trainer is natuurlijk wel een fantastische keuze. Zie ook nieuw bericht: Ajax ontkent.

5 reacties op “Henk ten Cate trainer bij Ajax; bestuur maakt zich belachelijk

  1. Gio

    Ik vind dat echt treurig ja. Ik ben zelf Ajax-supporter en voel hierbij voor Blind. Ik vind het sowieso niet de schuld van Blind dat Ajax een relatief slecht seizoen heeft gehad. Het loopt bij Ajax al een tijdje niet lekker, ook toen Blind er nog niet bij was. Ik begrijp dan ook niet de vaak overdreven kritiek op Blind indivdueel. Een club is een samenhang van heel wat meer personen als alleen de trainer.

    Blind blijft een symphatieke man voor mij, niettemin omdat hij ook jaren goed voor Ajax gespeeld heeft.

      /   Beantwoorden  / 
  2. ramon125

    bestuur stapt op!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Bjorn

    Buitengewoon triest om een icoon als blind zo te behandelen. Ze hadden hem 2 maanden geleden kunnen ontslaan, toen ging het echt slecht. Ze hebben hem de tijd gegegevn, en nu heeft hij alle doelstellingen gehaald, dus juridisch heeft ajax geen poot om op te staan.

    gr, Bjorn

      /   Beantwoorden  / 
  4. louis

    ten cate is geen trainer voor ajax dus hij deugt niet conclusie OPROTTE

      /   Beantwoorden  / 
  5. Wilco

    Wat een gezeik over de trainers…slaat tog nergens op.?

    Wie moeten er nou voetballen dan….!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.