Patrick Kluivert…

31 is 'ie pas… Je zou eigenlijk denken dat hij al een stuk ouder is. Zoveel heeft Patrick Kluivert al meegemaakt in zijn (voetbal)leven. Toch is de spits nog niet van plan er een punt achter te zetten. Kluivert hoopt na zijn verblijf bij Lille voor komend seizoen een nieuwe werkgever te vinden. 'Ik heb wataanbiedingen gekregen', vertelde Kluivert aan VI TV. 'Voorlopig laat ik alles nog open.' Wat denken jullie, vindt Kluivert nog een mooie club of loopt hij over een paar maanden oliedollars te verdienen in één of ander team dat een sjeik bij elkaar heeft gekocht?

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

5 reacties op “Patrick Kluivert…

  1. JH

    Ik heb laatst een docu gezien over Patrick Kluivert. Ik weet niet precies wat ik van `m moet denken. Zijn succes is op zo`n jonge leeftijd gekomen en ik denk dat dat niet goed is als je nog niet zoveel zelfbeheersing hebt.

    Hij heeft gedaan wat elke jongen van 19 zou doen met zoveel geld..feesten! Dat is uit de hand gelopen denk ik. Maar goed, ik hoop dat hij ervan geleerd heeft en zijn leven op orde brengt. Dan kan hij misschien zijn carriere mooi afsluiten en nog een paar jaren schitteren.

    “Een gevallen held” is misschien de juiste benaming..

      /   Beantwoorden  / 
  2. NiDo

    Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat hij in gesprek is met Munsterman, Presis bij FC Twente. NKufo is de eerste 3 europese wedstrijden geschorst en Patrick zou, mits fysiek in orde, een goede vervanger zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Willem

    Willem:
    6 augustus 2010 om 18:16

    Kluivert is gewoon de zoveelste vuile kutnikker die het land uitgeschopt zou moeten worden. Hij heeft jaren geleden iemand doodgereden zonder rijbewijs, werd een week later weer gepakt wegens door roodlicht rijden (dat kan alleen in het softe kutnederland) is betrokken geweest bij een verkrachting van een minderjarig meisje, voelde zich altijd gediscrimineerd in het nederlands elftal, de loser, en schreef op zijn dertigste een biografie waarin hij beweerde zijn excuses gemaakt te hebben voor het doodrijden vande vader van een familie terwijl die vuile zwarte stinknicht dat nooit gedaan bleek te hebben bleek uit onderzoek van Matthijs van Nieuwkerk en Wilfried de Jong.
    Een laf, egoisch, minderwaardig mens!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. hallo

      ten eerste kluivert heeft dat niet zonder rijbewijs gedaan
      maar met alcohol op
      ten 2de verkrachting is nooit bewezen meisje was gewoon op geld uit
      ten 3de hij is top scorer allertijden van nl elftal dus heeft heel veel bewezen voor nl
      ten 4de zo’n racist als jij moet het land uit geschopt worden
      hebben we niets aan
      nutteloze informatie

        /   Beantwoorden  / 
    2. hallo

      door personen als jij hebben we nu het probleem wilders in de regering
      en kluivert heeft goed gevoetbald hoop voor hem voor een leuke afsluiter van zijn cariere

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.