De kwestie van de keepers (3): Stekelenburg

Zo heb je een keuze gemaakt, zo krijg je weer de deksel op de neus. Ajax-coach Danny Blind koos afgelopen weekend nog voor de jonge Maarten Stekelenburg als zijn nummer een in het doel. Maar de sluitpost kwam gisteren hard in botsing met Hatem Trabelsi en is door een schouderblessure nu zeker twee, misschien wel drie maanden uit de roulatie, meldt Ajax. Dat is langer dan Blind gisteren, namelijk een maand, dacht. ‘Ik weet niet of die botsing een kwestie van pech was’, zei Blind na Ajax-Boca Juniors op het Amsterdam Tournament. ‘Het lijkt me duidelijk dat het een heel ongelukkige situatie was, maar dat er voorafgaand een aantal dingen niet klopte in positioneel opzicht is evenzeer duidelijk.’ Flinke domper natuurlijk voor de keeper, die eindelijk zijn kansen schoon zag. Het hele spelletje kan weer opnieuw beginnen. Overigens zou het een zorg minder zijn om Bogdan Lobont in het doel te zetten. De Roemeen wil natuurlijk spelen om z’n plekkie in de nationale selectie niet kwijt te raken.

4 reacties op “De kwestie van de keepers (3): Stekelenburg

  1. Bogdan

    Het is zo goed als zeker dat Lobont rond is met Chelsea…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kleine remco

    wtf moet chelsea nou met lobont? waar gaat het heen met chelski want als t zo doorgaat ga ik mezelf maar eens aanbieden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. prefab homes

    How are You mate, that’s a good website of yours, hope You wont mind adding your page to favorites? Thanks, have a nice day!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.