Japie Stam zou bij Ajax niet misstaan

Japie Stam terug naar Nederland? Het zou wat zijn, want de laatste jaren zijn het niet de beste voetballers die weer terugkeren. Hij wil bij zijn gezin in Nederland zijn. De Phillip Cocu bracht PSV net de routine die het nodig had, dat wel. Maar de terugkeer van mensen als Aron Winter bij Ajax verliep niet zo succesvol. Shota Arveladze lijkt het ook wel aardig te doen. Toppers (voor onze Mickey Mousecompetitie) als Frank en Ronald de Boer, Patrick Kluivert, Edje Davids hadden niet… Foto ACMilan.com

misstaan bij menig topploeg. Toch kwamen ze niet. Heeft dat altijd met salaris te maken? Als ik zo naar buiten kijk, zal het wel met het weer te maken hebben. Doe mij maar een Qatarse palmboom dan! Volgens Telegraaf zijn PSV en Ajax in de race. Of bedoelt de krant dat alleen Ajax hem kan betalen? Hij mist z’n vier kids. Zou de zwalkende defensie van de Amsterdammers zeker goed doen, wat dacht je, Grygera en Stam in het centrum. Maar goed, wat zou PSV moeten doen als Stam komt? Ooijer, Alex, Bouma, Reiziger en Stam, zelfs Ball kan centraal uit de voeten… Beetje druk centrum wordt het dan. Eindelijk eens tijd om Addo daadwerkelijk daar te zetten waar-ie thuishoort: bij het grof vuil!

Kijk eens bij:

21 reacties op “Japie Stam zou bij Ajax niet misstaan

  1. Roger Beckers

    Jaap Stam bij Ajax???
    Jaap heeft al 4 kinderen :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. LukeDaDuke

    Hij wil wel op enig niveau blijven spelen…
    PSV wordt het dus.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Sjakie

    beetje op je woorden letten Remco!!!

    addo bij het grof vuil…!?!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Thijs

    BOUMA??????????
    Volgens mij is die wel weg hoor.
    Alex gaat aan het einde van het seizoen weg(mss naar Milan) en dan zou Stam komen als opvolger.

      /   Beantwoorden  / 
  5. PSVrules

    Remco 3 dingen 1. Stam = PSVer in hart nieren. 2. Is heel simpel Alex naar Milaan Stam naar PSV 3. Heb tenminste respect voor de LANDSKAMPIOEN, BEKERWINNAAR en HALVE FINALIST VAN DE CL. Addo bij het grof vuil, Die jonge staat redelijk te spelen na zo’n lange tijd. Kijk eens naar je eigen defensie aub 11 doelpunten tegen in 9 wedstrijden PSV met ADDO maar 5. Dus welke speler mogen bij het grof vuil.

      /   Beantwoorden  / 
  6. remco janssen

    Bouma? O ja nu zie ik het, foutje, beetje te snel getikt. Ik kan denken terwijl ik schrijf… En ja, Addo is toch geen voetballer voor PSV, laten we eerlijk wezen.

      /   Beantwoorden  / 
  7. PSVrules

    nou Remco ik kan daarop maar 1 ding zeggen of jij overschat de Nederlandse competitie of je onderschat Addo. Ja europees komt hij te kort, maar ja daar hebben wel meer spelers last van bij Ajax en PSV.

      /   Beantwoorden  / 
  8. Martin

    Ik zou niet vreemd staan te kijken als Stam bij Ajax tekent. Bij zijn vertrek naar Manchester in 1998 speelde toenmalig voorzitter van Raay het spel zó hard dat Stam zijn tekengeld van enkele miljoenen op moest geven. Ferguson had een bepaald bedrag in z’n hoofd en PSV wilde de volle buit.

    Het zou me niet verbazen mocht Stam nog enige rancune jegens PSV koesteren.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Arjan

    PSV wil hem, maar heeft m eigenlijk niet nodig. Ajax wil hem dolgraag, maar wil Jaap dat wel. Ik denk dat Heerenveen de beste papieren heeft. Stam liet al doorschemeren dat best wel te willen. Bovendien is Heerenveen helemaal niet zo ver rijden vanaf Kampen/Zwolle. Slechts een kilometer of 60!!

      /   Beantwoorden  / 
  10. Kleine remco

    Ben t volledig met Arjan eens. Laat m maar lekker naar Heerenveen gaan en daar samen met hanson het beste centrale duo in NL worden.

      /   Beantwoorden  / 
  11. PSVrules

    STAM = VERVANGER VAN ALEX
    ‘Stam niet haalbaar voor Heerenveen’
    26 oktober 2005, 11:42
    Door: Gepko Hahn
    Jaap Stam zal zijn carrière hoogstwaarschijnlijk niet bij sc Heerenveen afsluiten. De Nederlandse verdediger wil terugkeren naar Nederland, waar PSV en SC Heerenveen de kandidaten zijn. De club uit Friesland kan de 33-jarige verdediger niet betalen.
    “Jaap heeft gewoon een contract tot 2007 en omdat AC Milan hem niet zomaar zal laten gaan, zal er een behoorlijke prijs betaald moeten worden. Vandaar zijn Ajax en PSV de enige clubs, die hem zouden kunnen halen”, verklaarde zaakwaarnemer Henk van Ginkel.

    Afgelopen week werd er gespeculeerd dat Stam naar Nederland wilde wegens privé-redenen. Die berichten zijn juist volgens Van Ginkel. Doordat Heerenveen te weinig financiële armslag lijkt te hebben om Stam naar het Abe Lenstra Stadion te halen, blijft alleen PSV over. Stam gaf namelijk eerder aan in Nederland alleen terug te willen keren bij PSV of sc Heerenveen

      /   Beantwoorden  / 
  12. remco janssen

    @PSVRules: ‘Kijk eens naar je eigen defensie aub 11 doelpunten tegen in 9 wedstrijden PSV met ADDO maar 5.’ Wat bedoel je met mijn eigen defensie? Of denk je dat ik voor Ajax ben, RKC, NAC en AZ hebben namelijk ook 11 goals tegen in 9 duels? Ik moet je zeggen dat ik liever de club uit de stad waar ik woon (=a’dam dus Ajax) zie winnen dan een uit een andere stad, maar eerlijk gezegd heb ik weinig met de supporters (meest boeren uit NH en Brabant, voor de rest nephooligans), de clubleiding (gore geldmaniakken), de spelers (technisch sterk maar mentaal zeer zwak), de trainer (Blind grossiert in trainersjargon en open deuren), het voetbal (lijkt mij duidelijk) en de entourage (hoewel ik de Arena meer sfeer vindt hebben dan menigeen). Het enige waar ik Ajax om bewonder, is de historie… Overigens heeft mijn team, DVVA 8, er in 7 duels 28 treffers tegen inliggen en ik ben de keeper. Klik op mn naam voor de stand, help ons! Of zie de blogs over kistemaker.

      /   Beantwoorden  / 
  13. PSVrules

    @Remco je staat wel in de goal maar ik weet zeker dat het geen 28 keepersfouten zijn geweest. Dus het ligt aan de defensie en waarschijnlijk aan het hele elftal. een goed middenveld haalt ook druk van de defensie weg he. En met goede spitsen kan je de bal gewoon naar voren trappen waar zij deze dan makelijk vast houden. Dus ik denk het volgende Your team is beyond help. Neem mijn team Stiphout 6 das ongeveer hetzelfde kaliber :
    7. Stiphout Vooruit 6 6 2 1 3 7 14 19
    EFFE on topic; ik stel niet dat je voor ajax bent ik stel dat als Stam bij milan vertrek dan komt hij naar PSV. En het meeste sfeer heeft Utrecht of Twente.

      /   Beantwoorden  / 
  14. remco janssen

    ik moet zeggen meeste sfeer heeft FC Utreg, want m’n pa en twee broers hebben daarvoor een seizoenskaart, anders word ik thuis in mekaar gebeukt. Houd graag mn voortanden heel!

      /   Beantwoorden  / 
  15. Kleine remco

    hehe hebben we ff een goede opvoeding gegeven he bruder.

      /   Beantwoorden  / 
  16. Michiel

    Heerenveen kan Stam dus wel betalen. Als Huntelaar weg gaat voor 6 miljoen, kunnen ze best stam binnenhalen. Heerenveen is niet zo arm…

      /   Beantwoorden  / 
  17. remco janssen

    ik had het over loonkosten, niet over transfersom. Ligt er maar net aan hoeveel water hij bij de wijn wil doen, nietwaar.

      /   Beantwoorden  / 
  18. jef

    ik hoop echt dat stam komt naar ajax.
    samen met heitinga, dan kan stam hem klaarstomen voor het echte werk dat johnny al een tijd niet meer heb laten zien

      /   Beantwoorden  / 
  19. Hans

    En ja hoor, je had gelijk!

      /   Beantwoorden  / 
  20. Kleine remco

    yep nu is t wachten op een blogje over stam naar Ajax.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.