Ajax wint de bekerfinale dankzij Huntelaar en Vink

Kan Marco van Basten nog om Klaas-Jan Huntelaar heen? Negen miljoen duur? The Hunter zag dat Michael Ball hem niet zag, kroop uit z’n rug en scoorde op fabuleuze wijze. Zo goed was hij niet eens, maar toch scoorde hij tweemaal. Daarbij rijst wel meteen de vraag: waar was Ajax geëindigd als hij het hele seizoen bij Ajax had gezeten. Ik vond de tweede gele kaart voor Michael Lamey overigens terecht, maar de eerste niet. Is dit nou typisch zo’n gevalletje van goedmakertje, na de dubbelgeel=rood voor Tomas Galasek?

13 reacties op “Ajax wint de bekerfinale dankzij Huntelaar en Vink

  1. mark

    Nou ik vond nou niet dat Vink voor Ajax floot, hij trok de lijn door van de eerdere wedstrijd van Ajax tegen psv zeg maar. Ik wil wel even welgemeend lachen naar alle psv`ertjes. Het is jullie buiten die wedstrijd waar meneer Vink de helpende hand bood toch weer niet gelukt van Ajax te winnen, vond het geen geweldige wedstrijd, maar denk toch wel dat Ajax verdient gewonnen heeft. Prachtig dit, en dan tegen een club die de Nederlandse competitie ontstijgt, of niet dan psvrules? Dag dag psv.

      /   Beantwoorden  / 
  2. PSVrules

    Als Huntelaar het hele seizoen bij ajax had gezeten waren ze natuurlijk dik en dik kampioen geworden.

    @Mark, in welk stadion hebben ze de wedstrijd gespeeld die jij gezien hebt. Ik stond in de kuip!! Vink floot veel ten nadele van PSV, zelfs in de media wordt dat gezegd dus JIJ zit er hier weldegelijk naast.

    Ajax en PSV maakte er beide een slechte wedstrijd van, en in mijn ogen heeft de gelukkigste gewonnen. Met 2 teams die beide geen aanspraak op de overwinning mochten maken vind ik het niet erg dat het zo loopt. Als PSV die dubbel had gewild hadden ze maar goed moeten voetballen en op zijn minst wat inzet moeten tonen.
    Slechte wedstrijd van beide kanten!

    Wel weer schitterend hoe mensen (lees mark) een club een seizoen en een inzicht op 1 wedstrijd kunnen beoordelen!! Brilliant.

    Vooral als je de omstandigheden omtrent die wedstrijd in acht houdt.
    Ik beschouw mijn mening op 2 seizoenen op een totaal beleid en op een transfer beleid gekoppeld aan gezonde financien, jij beoordeeld dat op de beker finale, ja dag dag PSV hahaha, Jonge kom met serieuze argumenten en niet met lucky ajax.

    Al met al vind ik dat Ajax de beker terecht heeft gewonnen en dat PSV terecht kampioen is.

      /   Beantwoorden  / 
  3. rob

    inderdaad zielige reacties van verliezers, zoals psvrules, ik was er bij in de kuip en de overwinning van ajax was dik verdiend, vink floot prima, al had hij de handsbal van lamey wel moeten bestraffen met een penalty, dus zeur niet, ajax was gewoon beter, psv zonder alex is gewoon minder

      /   Beantwoorden  / 
  4. ajaxdb

    maar die 2de kaart van Galasek sloeg ook nergens op

      /   Beantwoorden  / 
  5. PSVrules

    Zielige reacties? haha ja van ons, moet je jullie zien dit seizoen, Boukahari eerst met de grond gelijk maken en 4 weken later is hij weer de held, dat zijn pas zielige reacties.

    Tuurlijk is PSV zonder Alex minder, haal Huntelaar is bij ajax weg, dan was het

    7de plaats en al in de halve finale gestrandt, SO what’s your point.

    Maar wel mooi dat jullie inzien dat ajax de finale wint door het pech van PSV

      /   Beantwoorden  / 
  6. Larry Cooke

    Vink is zo’n verschrikkelijke inconsequente fluitist. Die doet maar wat. Eerst aanprutsen, een beetje de kat uit de boom kijken, en dan gaan strooien met kaarten. Bekt ‘Hij is een vriendje van Vink’ ook niet lekkerder??!! ‘Ik ben er helemaal klaar voor, Hans!’ sprak het lulletje rozenwater van het korps in de catacomben. Nou, dat is weer eens gebleken Pietertje!

      /   Beantwoorden  / 
  7. aadje schiedam

    als ajax knabbelaar niet had hadden ze helemaal niks gewonnen dus terecht lucky joden zag m net lopen in de albert hein het zijn weer HAMSTERWEKEN haha

      /   Beantwoorden  / 
  8. mark

    Nou ik heb niet gezien dat Vink veel voor Ajax floot, heb ik ook nergens gezien in de media trouwens, het enige incident dat genoemd kan worden is het 2e geel van Lamey wat tegen pvs pleit, de rest nou niet bepaald, er is een zuivere handsbal in het strafschopgebied over het hoofd gezien, als vink dat meteen had gezien had Galasek ook geen rood gehad, verder zijn er in vergelijkbare gevallen toch echt meer gele kaarten naar Ajax gegaan, dus ik denk dat je zelf niet echt goed opgelet hebt.

    Het was een slechte wedstrijd van beide kanten, maar ik vind wel dat Ajax verdiend heeft gewonnen, niet de gelukkigste, maar dat wordt natuurlijk vrij makkelijk gezegd door de verliezende partij. Ik ben benieuwd er geblogd zou zijn als psv had gewonnen, waarschijnlijk niet dat de gelukkigste partij gewonnen heeft.

    Ik heb in mijn bericht geen enkele club beoordeeld op basis van een wedstrijd, probeer eens te lezen (lees psvrules) en geef me dan aan waar dat zou staan. Ik zou het `briljant` vinden en minder `brilliant`.
    Het bericht was een reactie op de in mijn ogen wat overdreven hosanna-stemming bij psv`ers en het iets te overdreven gekraai daarbij, als ik het over een aantal seizoenen bekijk begrijp ik dat niet helemaal. Dit jaar is psv kampioen geworden en verder eigenlijk niks, het was ook niet bepaald sprankelend en goed, Europees is er redelijk gepresteerd, maar niet goed (evenals Ajax), in ieder geval zeker geen reden tot hosanna-gedrag. Vorig jaar hebben ze een heel goed seizoen gedraaid, dat was netjes en hebben ze `voor het eerst in honderd jaar` eindelijk eens Europees wat laten zien, complimenten daarvoor, het jaar daarvoor is Ajax volgens mij kampioen geworden en heeft psv `weer` geen zak gepresteerd Europees. Dus nogmaals voordat er gekraaid wordt en zelfs een enkeling zich laat ontvallen dat psv de Nederlandse competitie ontstijgt moet er wel wat meer gebeuren vind ik, een seizoen goed presteren Europees (sinds 1988, toen nog met oud Ajax overigens) is wat weinig, 2 kampioenschappen in 3 jaar is goed, maar nogmaals zeker geen reden tot overdreven superlatieven, aangezien er in die drie jaar maar een seizoen echt goed gevoetbald is. Daarbij vraag ik me af of de financiele situatie wel echt goed is bij psv, daar zijn weinig aanwijzingen voor, misschien dat Harry nog met de collectebus rondgaat in Eindhoven. Hiddink wordt behoorlijk gedwarsboomd door meneer Timmer en Westerhof in het geven van adviezen en aanwenden van zijn netwerk, dus ook dat aspect gaat verloren voor psv, het is toch wel duidelijk dat Hiddink met een wat wrange nasmaak psv verlaat. Jammer overigens, want het zou dom zijn om geen gebruik te maken van Hiddink. Het aanstellen van Koeman vind ik nou ook niet bepaald een garantie voor toekomstig succes, ik denk dat hij Harry`s moeizaam gecollecteerde centjes wel weer snel genoeg op zal maken aan een of meerdere miskopen, hij heeft nooit anders gedaan.

    ps. het eerste bericht is geschreven op zondagavond na een dagje voetbal met enkele psv`ers en een enkele feyenoorder, en een twintigtal pilsjes, vandaar de wat fellere toonzetting, normaal ben ik toch het toonbeeld van matiging in de berichtgeving nietwaar?

      /   Beantwoorden  / 
  9. habubo

    200% dat de scheidsrechter tegen psv was, alleen omdat het vaak bij ajax is gebeurt en psv nu niet kon winnen komen ze ook met zo’n verhaal

      /   Beantwoorden  / 
  10. habubo

    200% ONZIN!

      /   Beantwoorden  / 
  11. jRRT

    @Mark en zijn PS: Zeker! Net als ik

      /   Beantwoorden  / 
  12. mark

    Ja idd jrrt, ehm volgens mij is het wel 300% onzin habubo.

      /   Beantwoorden  / 
  13. AJAX NSF

    Heerlijke middag/avond gehad in de kuip.
    Volgens sommigen ontstijgt psv de Nederlandse competitie, nou ik heb er weinig van gemerkt.

    Overigens gebeurde de meest schandalige actie van de wedstrijd 15 meter voor mijn neus: de psv doelman die een Ajacied in zijn gezicht natrapt. Slechte verliezers…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.