Laat Ajax-bestuur zich zien op Leidseplein?

Logo AjaxIk reed net met lijn 5 langs het Leidseplein en alles leek op orde voor de huldiging van Ajax, voor de Fristicup aangeboden door de stad Amsterdam. De terrassen waren weg en langzaam druppelden de supporters binnen. Ik kon alleen maar mijmeren: hoe de spelers (met name Boukhari) en trainer Blind enkele maanden geleden nog maar uitgefloten en verguisd werden. En hoe ze nu door het publiek gesteund worden, terwijl het bestuur de gebeten hond is. En – zoals het Parool zich openlijk afvraagt – laat het bestuur zich zien op het bordes?

5 reacties op “Laat Ajax-bestuur zich zien op Leidseplein?

  1. Larry Cooke

    Blind is een vervelende man, hoor, maar wie drong erop aan Huntelaar te kopen? Van Geel of Blind? Was het Blind, dan gun ik hem de prijs. Was het Van Geel, dan blijft Frank Verlaat Blind allerminst vergeven.

      /   Beantwoorden  / 
  2. brabantia5

    er is in ieder geval meer aandacht voor deze ‘huldiging’ dan voor die van psv bij het landskampioenschap; en dat terwijl er bij winst van psv geen enkele huldiging zou zijn…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gio

    Hoezo is Blind een vervelende man, Larry Cooke? En beoordeel je een trainer op 1 aankoop!?

    Ik vind Blind helemaal niet zo’n slechte trainer. Hij is niet de beste, daar ben ik het mee eens. Maar Ajax presteerde al voor dat hij trainer werd onder de maat. Dus zou je kunnen zeggen dat Ajax in zijn geheel gewoon niet zo goed is als voorgaande jaren.

    Nou hoop ik dat iedereen zich dat is een keer gaat realiseren, dan hebben we een stuk minder gezeur over hoe slecht of hoe goed trainers wel niet zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  4. mark

    Ik denk dat Blind wel degelijk een goeie trainer is, maar hij heeft toch uiteindlijk als je het geheel bekijkt niet voldoende gepresteerd, ik denk dat iemand als ten Cate toch net wat beter is en wat meer overwicht heeft op de groep, hoewel het volgend jaar wel wat makkelijker is als trainer denk ik aangezien er wat meer ervaring terugkomt, een groep met bijna uitsluitend jonge jongens is volgens mij ook wel lastiger te trainen.

    ps. nou brabantia wat zielig zeg, dit is weer echt psv hoor, er is genoeg aandacht voor geweest, maar blijkbaar voelen psv`ers zich toch altijd miskend om een of andere reden, iedereen is tegen ze en ze worden altijd gepest.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Larry Cooke

    Het was niet een aankoop, Gio… als technisch bestuurder flaterde hij destijds opzichtig en liet Olsen voor alles opdraven. Dat was verre van chic. Daarom is het een onbetrouwbare en vervelende man. Hij is zo’n man die ik niet zo veel gun. Hij is geen echte voetbalman. Meer een Duitser, qua humor.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.