Ajax-talent naar Liverpool

Dat het niet alleen voordelen heeft om bekend te staan om je goede jeugdopleiding is Ajax deze week maar weer eens duidelijk geworden. Niet voor de eerste keer raken de Amsterdammers namelijk een talent kwijt, voordat deze doorbreekt. Jordy Brouwer (18) maakt per direct de overstap naar Engeland. Brouwer tekende een contract dat hem de komende vier jaar aan Liverpool Verbindt. Het is het zoveelste voorbeeld van een (grote) buitenlandse club die komt winkelen in de Amsterdamse kweekvijver.

Misschien is het maar spel, maar bij Ajax lijken ze niet zo te zitten met de transfer: Technisch directeur Martin van Gaal zegt deze week in Voetbal International dat in Amsterdam de twijfel rond Brouwer groeide en dat de jongeling niet in aanmerking kwam voor een contract. Tsja… als dat echt zo is, dan is de drie ton die Liverpool moet overmaken aan opleidingdkosten natuurlijk alleen maar winst.

4 reacties op “Ajax-talent naar Liverpool

  1. jan

    laatste nieuws :
    edgar davids per direct naar ajax (voor anderhalf jaar)
    Boukhari wordt gehuurd voor een half jaar door AZ (met een optie tot koop)

      /   Beantwoorden  / 
  2. PSVrules

    Martin van Geel die lult zoveel. De selectie voor dit jaar was rond en in Balans, ooooo Martin vandaar dat je nu nog effe Davids haalt. En Martin van Geel was ook degene die stelde dat Ajax DE titelkandidaat is, nou Martin we zien het.

      /   Beantwoorden  / 
  3. arnoud

    ja die van geel heeft dr verstand van…die Brouwer topscorder bij ajax,basis plaats in oranje onder de 19 en dan word die niet goed genoeg gevonden….tja

      /   Beantwoorden  / 
  4. naim vriend van tommex de broertje

    ey jordy nerdje werd je ff lekker inmekaar geslage door tommex ;) maar ey ik vind wel gaaf van je dat je bij liverpool speeld jij gaat later geld make succes he :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.