Edgar Davids naar Ajax, what’s next?!

Veel mensen doen er redelijk laconiek over, maar ik was gisteren toch echt verbaasd toen bekend werd dat Edgar Davids terugkeert naar Amsterdam. Ik had het in ieder geval (nog) niet verwacht. Ik kan me toch niet voorstellen dat hij het ziet als een sportieve vooruitgang en qua financiën zal hij er ook niet op vooruit gaan. Je zou toch denken dat hij nog wel één of twee jaar tegen de Chelsea's, de Liverpools en de Manchester Uniteds van deze aardkloot had willen voetballen… Dat lijkt mij toch aantrekkelijker dan RKC-uit of Willem II thuis…

16 reacties op “Edgar Davids naar Ajax, what’s next?!

  1. Rick

    Het is een sportieve vooruitgang als je ziet dat hij dit seizoen nog maar amper in actie kwam bij tottenham…

      /   Beantwoorden  / 
  2. klaas

    damN! wat is dit voor zielig bericht van joU! “Ik kan me toch niet voorstellen dat hij het ziet als een sportieve vooruitgang en qua financiën zal hij er ook niet op vooruit gaan.” maar qua voetbal gaat hij er wel op vooruit! jij kent de situatie niet of wel…als jij al niet meer in de basis elftal staat en er niet meer op kan rekenen..en je wil graag voetballen…nou?.. JA pcies! weg naar andere club, je oude geliefde die heil in je ziet, waar je nog wel je vak ken uitoefenen…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Barry Barend

    Het is wel duidelijk dat dhr. De Waard er niet zo’n goede kijk op heeft als ik. Natuurlijk is het een sportieve vooruitgang voor Ed: In de basis bij RKC-Ajax is nog altijd beter dan op de tribune bij Spurs-Chelsea. Roger en Gabri kunnen nu worden ingepakt en definitief richting Ramblas en paella worden gestuurd. Godzijdank.
    Ik vind het alleen zwak dat Jol niet verteld waarom hij helemaal uitgekeken is op Ed. Dit zou Van Geel kunnen helpen om Ten Cate van zijn volgende miskoop af te praten.

      /   Beantwoorden  / 
  4. a...jax!

    is geen miskoop

    denk wel dat Edje er op achteruitgaat qua financien en spelen in old traford of anfield is wel mooier dan in het mandemakersstadion ALS JE SPEELT

      /   Beantwoorden  / 
  5. Sven

    Vanaf de bank naar Tottenham-Liverpool kijken is ook niet alles. Dan kun je toch beter in de basis staan bij RKC-Ajax. Wat dacht je van Ajax-Feyenoord??
    Vond je het van Stam en Cocu ook zo’n slechte zet??

      /   Beantwoorden  / 
  6. jaco

    Iedereen heeft het altijd over het buitenland.
    maar op de bank zitten is niets voor een speler als DAVIDS
    En het is toch prachtig dat een speler terug komt op het oude nest.
    Ik adem rood ,Ik adem wit Ik ben Davids en ik word weer AJACIED

      /   Beantwoorden  / 
  7. Franklin

    Je bent dus blijkbaar niet op de hoogte van het feit dat Davids bij Tottenham vooral dienst doet als tribunezitter.

      /   Beantwoorden  / 
  8. bouwwow

    hee groote viend gewoon je muil houden davids wil gewoon zijn cariere afsuiten bij ajax hij wil ZIJN clubii uit de probelemen helpen een ECHTE AJAXIED

      /   Beantwoorden  / 
  9. redactie

    Oke, oke…
    rustig maar, ik veroordeel het ook niet. Ik vond het gewoon opmerkelijk. Opmerkelijk in de zin dat ik het (nog) niet verwacht had.

    Ik geef toe dat hij met deze actie een stuk beter voor de dag komt dan zijn kabel-vrind Winston Bogarde, die op het laatst zijn bergen geld verdiende door bij wijze van spreken op de bank te zitten bij de E3 van Chelsea.

      /   Beantwoorden  / 
  10. mark

    Nou het zou goed zijn voor Ajax denk ik, Ajax zit te schreeuwen om een sterke ervaren en mentaal goeie speler, alhoewel ik Davids niet de meest ideale speler vind voor die positie is het wel de beste keuze op dit moment. Hij is betaalbaar en er zijn nou eenmaal weinig spelers die Nederlands zijn, ervaring hebben, een goeie mentaliteit hebben, die iets over kunnen brengen op andere spelers. Ideale spelers van dat kaliber zijn Cocu bij psv en Rijkaard in het Ajax van de jaren negentig, daar schaar ik Davids niet onder, maar nogmaals ik denk wel dat hij op dit moment de beste keuze is voor die positie, dus ik ben benieuwd wat hij doet, ik neem alleen wel aan dat Ajax ook weer niet teveel zal betalen voor hem, uiteindelijk is het toch maar voor anderhalf jaar.

      /   Beantwoorden  / 
  11. sem

    betaalbaar? hij is gratis hehe en zeker in aanwinst… is het niet in het veld dan wel daarbuiten..

      /   Beantwoorden  / 
  12. mark

    Nou volgens mij is het helemaal niet zeker dat hij gratis overkomt, zou mooi zijn uiteraard voor Ajax, we zullen zien.

      /   Beantwoorden  / 
  13. Ajax:D

    Wat moet Ajax nou in godsnaam met die Edgar Davids. Een agressieve voetballer die geen waarde toevoegd aan het team!
    Weg ermee!

      /   Beantwoorden  / 
  14. klaas

    DAVIDS back at home…you’ll never walk alone…JODUh JODUh..ajacied, in hart en nieren, the pitbull gaat straks het kampioenschap vieren!

      /   Beantwoorden  / 
  15. chantal

    het is beter dat ik nu geen mensen zie,alleen maar babys

    eens in mijn leven kom ik je nog wel tegen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.