Ajax: bestuur weg, Cruijff aan de macht!

Nou, het vervolg is er dus inderdaad gekomen. De ledenraad van Ajax, heeft gisterenavond (laat) voor een nieuw bestuursmodel gekozen. Dit naar aanleiding van de uitkomst van het 'Rapport Coronel'. Het huidige bestuur van Ajax, John Jaakke (voorzitter), technische zaken Hennie Henrichs (technische zaken) en Joop Saan (financiële zaken), zal aftreden en Johan Cruijff komt aan de macht op het gebied van het technisch beleid.

"Deze structuur zal de komende maanden worden uitgewerkt en ingevuld", aldus Ajax op de officiële clubsite. Het huidige bestuur is van mening dat bij een nieuwe structuur ook een nieuwe personele invulling hoort. Het bestuur heeft daarom aangegeven dat zij terug zal treden zodra de nieuwe structuur vormgegeven is met inbegrip van de personele invulling. Ajax hoopt tegen het einde van het seizoen het nieuwe bestuur compleet te hebben. Tot die tijd staat Cruijff dus aan het roer op voetbaltechnisch gebied.

Het plaatje bij dit artikel is afkomstig van deze site, met veel mooie portretten

Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?
Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK

Eén reactie op “Ajax: bestuur weg, Cruijff aan de macht!

  1. avr

    lood om oud ijzer. Zolang de sponsor en huisbank naar aandelenkoersen blijft kijken zal er bij verlies de betere spelers verkocht worden er worden er om de kosten te drukken de oudere duurdere spelers met pensioen gestuurd (als Davids). Het is een NV en geen voetbalclub en JC zal de nodige spelers niet goed genoeg vinden en de uitverkoop kan beginnen. Nieuwe en betere spelers zijn echter duurder en het is maar de vraag of ze daar wel het geld voor hebben.

    m.i. is de aanstelling van JC de doodsteek voor de club. De jeugd krijgt de voorkeur van JC maar die inpassen kost een paar jaar en zoveel tijd hebben ze steevast niet in amsterdam.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.