Gaat Robbie Wielaert van FC Twente naar Ajax?

Ik denk het wel, al schijnt FC Twente-voorzitter Joop Munsterman daar anders over te denken. Wat verwachten jullie?

34 reacties op “Gaat Robbie Wielaert van FC Twente naar Ajax?

  1. Sjonnie

    Hoe kun je hem nu nog houden? Hij heeft zelf al een overeenkomst met Ajax naar het schijnt

      /   Beantwoorden  / 
    1. tukker23

      het word allemaal gezegd dat ie rond is mar eerst zien toch?? waarom zou hij weggaan, voor het geld hoeft ie niet, twente kan hem wel 4 a 5 ton meer laten verdienen per jaar, en om sportieve redenen alleen omdat ajax nu 4 punten op ons voor staat? dacht dat wij vorig seizoen hebben laten zien dat wij wel wat beter zijn dan ajax en dit seizoen.
      Dus ploegsma,lul maar mooi in de ronde, gaat jou niet om die redenen maar bij jou alleen maar om het geld….

        /   Beantwoorden  / 
  2. blade85

    ach ja de nieuwe verbintenis tussen wielaart en twente is nog niet getekend dus is die gelimiteerde transfersom nog niet geldigen nou zegt die munsterman dat hij dan maar de contract anbieding naar wielaart gaat intrekken zodat hij hem niet hoeft te verkopen. Hij heft echt totaal geen respect voor zijn eigen spelers wat een schoft zeg…

      /   Beantwoorden  / 
    1. alexenschede

      beter lezen maatje,
      hij doet dit niet tegen robbie maar tegen de zaakwaarnemer om zo deze vieze spelletjes tegen te gaan.
      dus niet piepen dat hij een schoft is maar kijken wat hij voor de club heeft gedaan en doet en zal doen in de toekomst zonder hem waren we niet geweest waar we nu staan

        /   Beantwoorden  / 
      1. tom

        Tegen zn zaakwaarnemer? Wielaart wil graag dus uiteindelijk is het tegen Wielaart.Slappe hap die voorzitter bahhhh.

          /   Beantwoorden  / 
  3. alexenschede

    ik hoop van wel anders krijgt er weer een zaakwaarnemer de vrije hand deze vieze spelletjes door te zetten en zo bij de volgende het weer te doen en dat komt geen enkele club goed uit.
    ik gun het robbie wel ondanks dat het 020 is hij heeft de club veel gegeven en zich nooit misdragen, kortom een moordgozer.
    maar ik hoop dat ie blijft

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim

      Top reactie! Zo kan het dus ook…met respect! Wij gunnen KJH ook de transfer ondanks dat het Real Madrid is…

        /   Beantwoorden  / 
    2. tom

      kinderachtig hoor dat 020.Is er bij jullie wel al telefoon eigenlijk of gaat het nog steeds met rooksignalen.

        /   Beantwoorden  / 
  4. TukkerFC

    Ik hoop alleen niet dat dit een “oneerlijk” spelletje gaat worden, laat hem dan maar gaan.

    Ik verwacht ook, naar aanleiding van verstrekte informatie op dit moment, dat hij gaat. Als FCT deze clausule heeft opgenomen voor behoudt van Robbie afgelopen zomer, hebben ze het toch goed gedaan?!! Nu heeft hij in elk geval nog een half jaar hier gespeeld.

    Voor toekomstige belangrijke mensen zou ik een clausule van “geen vertrek in de winterstop” opnemen!!
    Gewoon op zoek gaan naar een zo gelijkwaardige vervanger en geen spelletje gaan spelen is wat ik denk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. alexenschede

      wat is dan een gelijkwaardige vervanger?
      ik ken er geen 1 hier in nederland of denk je dat die wisgerhof een waardige vervanger is ik weet het niet hoor

        /   Beantwoorden  / 
  5. Jan kolk

    Ik vind dat het niet mogellijk mag zijn dat er spelers midden in het seisoen verkocht kunnen worden hier heeft alleen de grote en rijke clubs voordeel bij(He,van die doen het goed daar gaan wij ff een stokkie voor steken) je reinste competitie vervalsing

      /   Beantwoorden  / 
  6. Luc.

    Wordt Twente een te grote concurrent van Ajax? Evenals het vorige seizoen bij Groningen, probeert Ajax nu de directe concurrent Twente zwakker te maken door tijdens de winterstop spelers te willen aantrekken.Dit zou door de KNVB verboden moeten worden. Tijdens de reguliere landelijke competitie mag er bij de Nederlandse clubs onderling, geen transacties plaats vinden,om zo vals concurrntie door de financieel betere clubs,tegen te gaan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. alexenschede

      ik ben het geheel eens met jan kok en luc

        /   Beantwoorden  / 
  7. jeff

    ja natuurlijk ajax doet op een slimme legale manier zaken en maakt gebruik van de onkunde van twente stja zo gaat dat als je denkt dat je bij de grote jongens hoort!!het gemene is nu dat de voorzitter van twente zijn eigen toezeggingen tegen spreekt maar daar komt hij niet mee weg das een klein beetje provinciaal!!!!robbie welkom bij de top!!elia volgt snel!!en nog meer!!

      /   Beantwoorden  / 
  8. michel.t.fct

    Weet je wat het is, die Ploegsma is gewoon een hond. Je contract openbreken doe je normaal met de intentie om met elkaar door te gaan. Niet om een vertrek te forceren. Dus eerst contractverlenging met Twente (=provicie voor Ploegsma) en dan meteen doorverkopen aan Ajax(=2e X provicie)

    Dus duidelijk een voorbeeld voor een vervuiler van de voetballerij. Goede zaak dat Joop Munsterman de handtekening onder het vernieuwde contract pas op 1 februari wil zetten. Na Jan Reker nog iemand die niet de vervuilers van de voetballerij hun gang laten gaan.

    Luister Robbie gun ik het best wel, maar deze gang van zaken stinkt gewoon.

      /   Beantwoorden  / 
  9. giovanni

    granquist van groningen al zal er dan wel erg diep in de buidel getast moeten worden ben ik bang voor!!wel een goede!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. tukk

      laat die boer lekker bij die prutsers uit groningen blijven kan ons hoge niveau echt niet aan!!!

        /   Beantwoorden  / 
  10. TukkerFC

    Ik ben bang dat er in NL geen goede vervangers lopen…

    Ben wel benieuwd hoe dit spelletje eindigt, maar zou al wel vast je lijstje met mogelijke vervangers klaar houden. 1 groot voordeel is wel dat het iemand is die in een goed draaiend team komt!

    Vind het wel jammer te lezen dat er nog steeds ajaks supporters zijn die 10 jaar terug leven en denken dat ze nog steeds Europese top zijn en de enige kampioen van NL. Helemaal een hekel heb ik aan de mensen die schreeuwen over hun BIJNA 3 sterren op het shirt, dat bijna is al zeer lang bijna!! De top word zwakker en de subtop sterker, wen eraan… Ik persoonlijk hoop ook wel een beetje op ajaks mochten we van marseille winnen, kunnen we europees laten zien dat we sterker zijn dan ajaks. Qua wedstrijd is Fiorentina leuker als we doorkomen (nog lang niet zeker met zon tegenstander)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wim

      Ik vind het grappig dat er echt FCT supporters zijn die na een goede anderhalve seizoen denken dat ze bij de Nederlandse top horen….

        /   Beantwoorden  / 
      1. tom

        Helemaal mee eens.Bij ajax verdwijnen ook toppers naar het buitenland.En die club is in nederland al jaren top.Wees blij dat mede door ajax er evengoed internationaal gezien aardig wat punten zijn gehaald.Daardoor mogen er zoveel nederlandse clubs meedoen in europa.En niet zoals sommige twente supporters denken dat als je een keertje wint van ajax dat je meteen een topclub ben.Maar het is wel een wereldprestatie van ajax te winnen maar dan niet meteen grootheidswaanzin krijgen.

          /   Beantwoorden  / 
  11. rdk

    Het is jammer dat alleen Twente supp. het vervalsing van de comp vinden. Bij alle clubs met goede spelers gebeurt dit. Bij Ajax wordt KjH ook weggekocht, maar zo gaat dat nu eenmaal in NL. Het is logisch dat Ajax kijkt bij clubs als Twente/Groningen/Heerenveen. Er moet dan wel geld neer worden gelegd maar het is wel een zekerheid dat de spelers het niveau aankunnen. Clubs als Groningen kunnen het risico nemen om minder bekende spelers uit het buitenland te halen, maar Ajax kan dit OP HET MOMENT niet. Dit wordt ook niet van hen verwacht.

    Zolang NL een zwakke comp is zal dit blijven gebeuren. Ik hoop dat die 6+5 regeling er snel komt.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Huub

    Ajax en Ploegsma spelen samen een heel vies spelletje. Dit ruikt naar bedrog c.q oplichting. Het onder valse voorwendselen aangaan van een contractsverlenging maakt dit volgens mij, al dan niet ondertekend, ongeldig. Die Ploegsma zouden ze moeten royeren als spelersmakelaar. Wat een min persoontje! Twente moet gewoon de poot stijfhouden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sjon

      Natuurlijk Ajax speelt weer een vies spelletje???
      Wat heeft Ajax nou te mnaken met die vage praktijken van Munsterman…die denkt dat hij Jezus is! Enge mannetjes daar in de provincie! kom maar snel naar de normale wereld Robbie…

        /   Beantwoorden  / 
      1. echt psv

        Ach sjon laten we eerlijk zijn, binnenkort gaan jullie ook een voorstel doen op munsterman zelf. want die blinde is echt niet beter, Munsterman is de man op dit moment in de eredivisie. maar ik denk dat hij die voorstel zal uitkotsen van jullie. en de mond van jezus is het hards, dus wie weet mischien is hij wel jesus.
        Munsterman is echt goed man !!!

          /   Beantwoorden  / 
        1. 020

          Wij doen i.i.g. niet moeilijk als een speler zich kan verbeteren…zo werkt de markt nou eenmaal. Kut is het wel, dat begrijp ik ook wel!

            /   Beantwoorden  / 
        2. tom

          Bij ons stoppen menen die denken dat ze jesus zijn in een inrichting.

            /   Beantwoorden  / 
      2. tom

        Ja sommige zijn daar echt eng he?

          /   Beantwoorden  / 
  13. michel.t.fct

    Laat het maar aankomen op een arbritagezaak. Volgens Ploegsma is er een mondeling akkoord. Ja dat klopt, maar daarbij is ook mondeling beloofd dat Robbie niet weg zou gaan in de winterstop. Dus graag een arbritagezaak en daarna Ploegsma al zijn licenties af laten nemen door de FIFA.

      /   Beantwoorden  / 
  14. Joop

    Hahahaha wat een losers daar in tukkerland. Hij is allang rond met Ajax, en de arbitragezaak verliezen jullie ook. Toedeledokio!

      /   Beantwoorden  / 
    1. MarcosFCT

      Zonder ons hadden jullie niet eens belangstelling in Wielaert gehad, door fctwente is Robbie zo goed geworden. Dus het laatste dat je wel moet roepen is iets als losers, of moet ik je herinneren aan 18 Mei 2008?

      Over Wielaert: Hij heeft geen contract bij FCT getekend dus ook geen clausule. Een mondeling akkoord is niet genoeg. Er is ook idd wel mondeling gezegt dat Wielaert blijft in de winterstop. Laat maar komen die arbitragezaak.

        /   Beantwoorden  / 
  15. hjkh

    ja ik denk het wel is een goede aankoop voor ajax

      /   Beantwoorden  / 
  16. john

    vieze vuile rot club die ajax als ze bloed ruiken dat een andere te goed word gaan ze maar even roet in het eten gooien dit moet niet kunnen om halve wege de competitie een goeie voetballer bij een dergelijke club weg te halen dat noem ik nou competitie vervalsing maar ja geld is belangrijker lang leve de machtigste clubs fuck de hell

      /   Beantwoorden  / 
    1. tom

      Wat ben jij dom of onder de 10 dan heb ik niets gezegt.

        /   Beantwoorden  / 
  17. flip

    M.i. gaat Wielaert Ajax echt geen kampioen maken. Nee bij Ajax moet het systeem maar eens echt om. Ik denk dat als Ajax het systeem dat o.a. AZ speelt (counterstrike) gaat overnemen ze heel, heel ver kunnen komen. Ook dit type voetbal kan enorm mooi zijn. Ajax is meer gebaat bij een heel goede spelverdeler/aanjager. Ajax zou de Zeeuw moeten proberen te halen of toch nog Engelaar.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.