Elia: Ajax, PSV of toch FC Twente?

Het is allemaal nog niet helemaal duidelijk… Heeft Eljero Elia nou bijgetekend in Enschede of niet? En staat er een speciale clausule over een gelimiteerde afkoopsom in dat contract? Zelfs bij de doorgaans goed ingevoerde collega’s van FC Twente.blog.nl weten ze het nog niet zeker. Al lijkt het er op dat ze op het punt staan om de vlag uit te hangen, want het begint er wel steeds meer op te lijken dat Elia, één van de meest opvallende spelers in de eerste competitiehelft, gewoon bij FC Twente blijft. En dat ondanks de aanhoudende interesse van Ajax, de lokroep van PSV en het grote geld dat ongetwijfeld in het buitenland op Elia ligt te wachten.

21 reacties op “Elia: Ajax, PSV of toch FC Twente?

  1. RuurloTukker

    en terrecht, als ie slim is tekent ie gewoon bij bij fc twente, en als hij zich zo goed blijft ontwikkelen dan komen de grote transferbedragen wel op tafel volgende zomer!

    we zullen zien!

    groeten

      /   Beantwoorden  / 
  2. stijn

    wat zitten ze nu weer te stoken op dit k*t blog

    hij gaat bijtekenen en verlaat twente sowieso deze winterstop niet!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Tukker Terror

    Hahhahaha en die sukkels van ajakkus willen zeker met Elia net zoals die andere in termijnen betalen. Volgens mij kunnen ze beter hun volgende aankoop bij de mediamarkt doen, daar kun je wel in termijnen betalen.
    Hahahahaha wat een mop. Mooi dat er ook meer dan 3,15 miljoen is gebeurd voor die `backstabber`.

      /   Beantwoorden  / 
  4. jo jo

    Eljero Elia wil niet naar PSV vertrekken. De 21-jarige aanvaller verlengt binnenkort mogelijk zijn contract bij FC Twente, maar mocht hij vertrekken, dan is het naar Ajax.
    Elia wil niet naar PSV vertrekken
    Tegen Sportweek gaf Elia aan dat hij er klaar voor is om voor Ajax te spelen, mocht FC Twente akkoord gaan met een bod van Ajax. De 21-jarige aanvaller speelde al in de jeugdopleiding van de Amsterdammers.

    Toen FC Twente Elia kocht van ADO Den Haag, was Ajax ook geinteresseerd in de 21-jarige aanvaller. Nu lijkt Elia dus voor Ajax te kiezen, ondanks een aanbieding van PSV.

      /   Beantwoorden  / 
  5. MarcosFCT

    “Het is nog niet allemaal duidelijk”

    het is dus wel duidelijk. Elia heeft een nieuw contract getekend waarmee hij iig in de winterstop niet weggaat. En neem dit maar aan: ALS hij in de zomer gaat, gaat hij wel naar engeland of spanje of weet ik veel

      /   Beantwoorden  / 
    1. blogger

      Als het allemaal zo duidelijk is, waarom staat het dan niet op FCtwente.nl. Lijkt me toch dat ze op de clubsite zoiets wel zouden vermelden als het zeker was…

        /   Beantwoorden  / 
  6. toni

    laat maar lekker naar die joden gaan als psv slim is halen ze beerens terug steekt momenteel met kop en nek er boven uit bij heerenveen en is zeker zo goed als elia

      /   Beantwoorden  / 
  7. soulman

    elia wil niet naar psv omdat daar 2 sukkels lopen die allang ontslagen hadden moeten geworden.

      /   Beantwoorden  / 
  8. mark78

    Euh tukkerterror, de enige die dat gezegd heeft is Johan Derksen. Ik kan altijd lachen met die man, maar als Ajax echt meer betaald zou hebben dan zou Joop dat van de daken geschreeuwd hebben. Hij heeft alles gedaan om zijn gezicht te redden, zelfs de vader van Wielaert is erbij gehaald. Daarnaast heeft Ajax enkele weken terug nog 20 miljoen ontvangen voor Huntelaar waar er nog 7 bij gaan komen. Dit naast alle gigantische bedragen die zijn ontvangen in het verleden en de grote sponsorcontracten waar twente ver in achter blijft. Dit is dus een heel ongeloofwaardig bericht van 1 man. Ik kan me wel voorstellen dat jij de mening van die ene persoon graag wil geloven, maar ik denk niet dat het voor de buitenwereld echt geloofwaardig is.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan D.

      In Twente roepen ze niet van de daken hoeveel ze wel verdiend hebben aan een transfer. Is niet echt handig als je een nieuwe speler wilt halen als de andere partij al weet wat je kunt uitgeven. Daarnaast heeft ‘ de snor’ een heel team tot zijn beschikking, dus dit was niet de mening van 1 man. Waterdichte informatie, twente heeft ajax mooi een pot uitgedraaid voor een bejaarde zakkenvuller zonder echte drive.

        /   Beantwoorden  / 
  9. mark78

    Nee dat doet Twente niet, dat doet Munsterman. Die doet alles om zijn gezicht naar de achterban te redden en blijkbaar geloven jullie zijn opzichtige excuusjes ook nog. De andere speler die ze gingen halen had net als Wielaert een standaardbedrag in zijn contract dus johan d, dat maakt in dit geval geen zak uit. Al hadden ze geroepen dat het 20 miljoen was, de prijs voor Wisgerhof zou hetzelfde zijn. Daarnaast is Ajax beursgenoteerd en komen alle cijfers van de transfers altijd boven tafel, vreemd dat dat in dit geval alleen niet is gebeurd vind je niet?

    Voor het overige: eerst was Wielaert de topspeler van Twente en nu hij weg gaat is hij een bejaarde zakkenvuller zonder drive. Met deze zure reactie geef je al aan dat het puur teleurstelling is dat hij liever voor Ajax kiest. Gezien die teleurstelling kan ik wel begrijpen dat jullie je vastklampen aan alles wat de zaak minder pijnlijk maakt, maar nogmaals echt geloofwaardig is het niet en wordt het niet. Twente is zijn beste speler kwijt en er is iets meer dan 2 miljoen verdiend, dat zijn de harde feiten, wie is er nu een poot uitgedraaid?

      /   Beantwoorden  / 
  10. mark78

    Ondanks dat Derksen een team achter zich heeft komt dit verhaal van 1 kant. De beursgenoteerde organisatie Ajax zal net als bij alle andere aankopen (inclusief het genant absurd hoge bedrag wat is betaald aan Sulejmani) openheid van zaken moeten geven. Dat gebeurt dus ook bij de transfer van Wielaert, wat geeft jou in godsnaam het idee dat dat hier anders is dan in alle andere gevallen? Het wordt een beetje ongeloofwaardig he? En ook een beetje stil he? Dacht ik al…

      /   Beantwoorden  / 
  11. Tukker Terror

    Ach Mark arme stumperd. Geloof jij lekker wat jij wilt geloven dan doe ik dat ook oké?

    En stil?? Stil is het alleen in jullie stadion.
    Toeschouwers hebben jullie, géén supporters.

    En er is is wel meer dan 3.15 mlj betaald……3,5 is toch meer dan 3,15 of niet?
    Kijk anders even op tv oost of FC Twente TV, interviews met Munsterman. Oja hij zal wel liegen of niet hahahahaha

      /   Beantwoorden  / 
  12. mark78

    Ach tukkertje terror dan geloof jij dat. Ow maar liefst 350.00 euro verschil, god ja dat is nogal een bedrag. Daar kun je wel een paar kuipstoeltjes voor bij zetten in dat stadionnetje. Dus 3,5 minus een kleine miljoen voor Wisgerhof, dat betekent je aanvoerder en beste speler kwijt en een mindere speler terug en een geweldige winst van maar liefst 2,5 miljoen (bijna hetzelfde als 27 miljoen voor Huntelaar haha). Ja daar zou ik ook blij mee zijn, als een boer met kiespijn dan wel. Feit is en blijft dat hij gewoon naar Ajax is voor een kruimelbedrag of niet ? whahahaha. En dag hoor….

      /   Beantwoorden  / 
    1. ronald

      nou dat kleine stadionetje gaat over 1 jaar al uitbreiden tot 34000 sukkel en uiteindelijk naar 44000 en het komt zeker vol er staan nu ruim 7000 mensen op de wachtlijst twente groeit groeit groeit kan ook niet anders het voetbal is leuk mooi stadion en een geweldige sfeer 100 keer beter als die badkuip van jullie

        /   Beantwoorden  / 
  13. mark78

    Nou Ronald, lulletje rozewater, dat je nu over sfeer gaat beginnen is al een zwaktebod, beetje onmacht. Ik kan me voorstellen dat je niet over het sportieve en financiele verschil wilt praten, laat staan de aantrekkingskracht en de naam Ajax in binnen- en buitenland. Dat is ook de reden dat spelers liever naar Ajax gaan. Jullie zullen altijd ver achterblijven. Accepteer dat nou maar. Haha.

      /   Beantwoorden  / 
  14. mark78

    Ow ronaldje sukkeltje, wordt een beetje stil he? Kan ik me voorstellen. Lijkt me ook een teleurstelling dat spelers steeds jouw club voor een andere club willen verruilen. Face it, twente blijft nog ver achter op de traditionele top drie.

      /   Beantwoorden  / 
    1. karel

      hoezo top 3 waar bestaat die dan uit en wat betreft twente is heel goed bezig word straks zeker ook een topclup zit er nu al tegen aan te hikken en ze hebben een grote fanatieke aanhang die als maar groter word ik gun het ze van harte het is een mooie club

        /   Beantwoorden  / 
  15. peter

    Whahaha . Zie ajax de jackpot betaald hebben voor die nsb-er van een wielaert. Tis dat de scheidsrechters ook joden zijn anders had ie na een half uur al rood gehad.Ik denk dat ie zich niet echt thuis gaat voelen daar in ISlamsterdam. WIe nog wel?!

      /   Beantwoorden  / 
  16. mark78

    3,5 miljoen de jackpot? Whahaha, voor je beste speler? Wat een achterlijke reactie zeg, je spreekt over nsb en joden en blijkbaar hebben moslims het nu ook gedaan? Waar gaat dit over? Wielaert wil hogerop, dus van twente naar Ajax, ik kan hem geen ongelijk geven. En dat je dan een beetje teleurgesteld bent kan ik me ook nog indenken, maar om dan mensen te schofferen die Joods of Moslim zijn. Zijn die mensen minder voor jou vanwege hun geloof peter? Ben je echt zo achterlijk?

      /   Beantwoorden  / 
  17. mark78

    Karel, ik zeg ook niet dat ik Twente geen mooie club vind, het is alleen maar goed dat Nederlandse clubs beter worden. Maar goed, Twente blijft qua naam, charisma, financiele mogelijkheden en sportieve prestaties ver achter op Ajax en Psv en Az en ook Feyenoord, ondanks dat Feyenoord momenteel een slechtere periode meemaakt. Een topclub worden kost toch wat meer tijd, daar kun je niet van spreken als je toevallig anderhalf seizoen goed presteert.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.