Gerets zet Olympique Marseille – Ajax nu al op scherp

Nou… dat heeft Erik Gerets al snel voor elkaar. De Belg, met het uitgebreide PSV-verleden heeft de duels van zijn club Olympique Marseille tegen Ajax nu alvast op scherp gezet. Gerets liet zich tamelijk negatief uit over de Amsterdamse club: ‘Het is een club die ik niet in mijn hart draag. Toen ik nog bij PSV was, was Ajax echt dé vijand. Ik heb nooit waardering gehad voor die club. En ze hebben nooit veel van me gehouden in Amsterdam. Ik vermoed dat ik er hun eregast zal zijn’, aldus de trainer met een knipoog…

Eh… dat vermoed ik niet. Maar als het al gebeurt dat Gerets een warm onthaal krijgt, dan denk ik eerlijk gezegd dat dat vooral komt door deze uitspraken. Dus ik weet niet of Gerets hiermee het vuurtje alvast een beetje wil opstoken, maar dat zal ongetwijfeld wel het gevolg zijn van deze mededelingen over zijn gevoelens voor Ajax. Ik gok dat er wel een spandoekje zal hangen aan het adres van de Belg.

4 reacties op “Gerets zet Olympique Marseille – Ajax nu al op scherp

  1. Amsterdam

    Zal een interessante wedstrijd worden. Marseille schat ik minder in dan Fiorentina. Wanneer FCT was doorgekomen dan was Ajax ook een leukere tegenstander geweest. Ik houd het op toch op Marseille.

      /   Beantwoorden  / 
  2. mark78

    Dat is altijd moeilijk in te schatten, Fiorentina is sowieso beter dan Marseille. Als je vierde staat in Italie achter Inter, Ac en Juventus dan telt dat toch wel wat zwaarder dan achter de top staan in Frankrijk. Maar iedere wedstrijd staat op zich, we zullen zien. Zal zeker niet makkelijk worden, maar wel knap dat Ajax hier al staat, in dat opzicht kan het alleen maar beter worden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. frits

    ajax voledig kansloos aangezien dat twente ook nog een betere verdediging heeft en die zijn ook uitgeschakeld

      /   Beantwoorden  / 
  4. meersche helden

    bij Fiorentina-ajax schatte ik de kansen op 70%-30% voor Fiorentina, hier schat ik het op 55%-45% kans voor ajax.
    maar we zullen zien, maar als PSV en Twente het net niet redden,(onterecht) dan schat ik ajax niet kansloos

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.