Tevredenheid bij Ajax

Goed, er werd verloren in Frankrijk en Van der Wiel en Vermaelen zijn geschorst voor de wedstrijd in Amsterdam, maar ik denk dat iedere Ajacied in de rust blind getekend zou hebben voor een 2-1 uitslag. Trouwens, ook op voorhand is dat natuurlijk helemaal geen slecht resultaat in Europees verband, zeker niet als je een helft met een man minder speelt. Ik denk dan ook dat Marco van Basten en zijn spelers met een tevreden gevoel terugkeren in Nederland.

4 reacties op “Tevredenheid bij Ajax

  1. Polley

    wordt nix…..

      /   Beantwoorden  / 
  2. Gerrit Gemak

    Dus zal Ajax het zondag wel weer laten leggen…..’t is duidelijk dat men zich toch echt niet voor de mickey mouse competitie op kunnen laden.

      /   Beantwoorden  / 
  3. michel.t.fct

    Ik zou ook heel tevreden zijn als ik Ajax was. Een kleine nederlaag.Marseille is uit beter dan thuis, dus waar al die hoogmoedwaanzin nu weer vandaan komt. Let maar op Ajax verliest thuis kansloos van die Fransen. Goede opmerking trouwens van een Ajax speler dat hij liever tegen Marseille wou spelen dan tegen Twente. Nu na 2 nederlagen eruit in Europa en geen punten voor het nederlandse voetbal.

      /   Beantwoorden  / 
  4. mark78

    Beter als de vorige ronde al sneuvelen of niet michel? Wat een onzin dat Marseille uit beter zou zijn, omdat ze van jouw cluppie gewonnen hebben? Waar al die negativiteitswaanzin nou toch weer vandaan komt?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.