Kater na verjaardagsuitschakeling Ajax

Ajax zal morgen nog wel een keertje terugdenken aan haar 109e verjaardag. De thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille, die aanvankelijk begon met muziek, vlaggetjes en een voorsprong eindigde namelijk toch in een kater. Na de uitschakeling in de beker en de Nederlandse titelstrijd is nu ook het UEFA-cuptoernooi ten einde voor de Amsterdammers.

24 reacties op “Kater na verjaardagsuitschakeling Ajax

  1. meersche helden

    jammer, je bent beter.
    PSV, FC Twente en Ajax zijn allemaal onterecht en stom uitgeschakeld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Red Alert

      Als die Natte Neuzen maar gewonnen hadden !!! ,dag Lucky Ajakkes >>Game Over .
      In het weekend nog aan de broek krijgen van NAC , succes Breda !!
      Helemaal niets in Amsterdam .

        /   Beantwoorden  / 
  2. Jos V

    Nederlands succes in de Uefa-cup zou wel handig geweest zijn. Ajax had zicht op een beter resultaat, jammer dat naief verdedigen in Europa, anders dan in Nederland, afgestraft wordt.
    Beter zijn, maar toch uitgeschakeld voor OM, waar kennen wij dat van…?

      /   Beantwoorden  / 
  3. piet

    Ajax was thuis iets beter dan OM. UIt was OM weer beter. FCTwente speelde OM 2x totaal van de mat inclusief verlenging. OM was tegen twente in 210 min. voetbal 1x over de middelijn geweest.
    Wel heel jammer dat OM nou door is want die was de minste van de 4. VErmeer zat er niet goed uit bij beide goals(1e was gewoon n blunder van m) DIe belg achterin, aidelai?, was de beste man van t veld.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jos V

      Aan de andere kant zorgde Vermeer er voor dat Ajax nog een kans had in de return… OM had de eerste wedstrijd ook met 4-1 kunnen winnen…

        /   Beantwoorden  / 
  4. Rob Roy

    Aan Mark 78,
    Ik hoor je de laatste tijd helemaal niet meer over die neuzenclub. Of heb je een tijdje achter de wacht gezeten en had je niet de mogelijkheid om achter een PC te zitten.Jammer nou,hé de neusjes zijn uit geschakeld.Ach ja, het was te voorzien met zo’n eigenwijze coach. Maar gauw zorgen dat ie weg gestuurd wordt zou ik zo zeggen.En ja, het is niks en het wordt nooit meer iets in Mokum……….ha,hahahahahahaha.

      /   Beantwoorden  / 
  5. mark78

    Ah robke de dorpspositivo is weer terug. Hey jij bent hetzelfde kneusje dat blij was dat Twente was uitgeschakeld en nu ben je blijkbaar blij omdat Ajax uitgeschakeld is. En dat allemaal omdat jouw clubje Groningen geen ruk gepresteerd heeft dit seizoen en een gewone middenmotor is in de competitie. Whaha wat een ontzettende trieste afgunstige loser ben jij, dat is je vorige keer al verteld door verschillende mensen na je zure reactie op de uitschakeling van Twente. Je maakt jezelf weer onsterfelijk belachelijk. Ga maar gauw weer met je groningen-sjaaltje voor de buis zitten, misschien worden ze wel 10e of 11e, spannend…….. Whahahahaha.

      /   Beantwoorden  / 
  6. mark78

    Ajax en Twente zijn in mijn ogen gewoon onterecht uitgeschakeld. Beide teams waren over twee wedstrijden beter, Ajax heeft het met een gehavend elftal af moeten leggen, de noodgedwongen onervarenheid in de verdediging heeft ze gewoon opgebroken, maar ze hebben de beste kansen gehad en hadden het af kunnen maken. Marseille heeft wat meer geluk gehad met die klutsbal net voor tijd. Twente heeft ook prima gevoetbald en met penalties verloren dus beide teams zijn met opgeheven hoofd de UEFA cup uit. Ik denk niet dat je nog kunt spreken van een mickey mouse competitie als je dit zo ziet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      mark 78 je conclusie is volkomen juist ,t enige voordeel is dat beide clubs er veel van kunnen opsteken voor volgend jaar .dat is iets waar ze in grunn .niet aan kunnen tippen .dat blijft een dorpsclubje !!

        /   Beantwoorden  / 
  7. mark78

    Hey robje ik hoor je de laatste tijd helemaal niet meer over je clubje? Lig je weer depressief en gefrustreerd onder je dekentje na weer een nederlaag? Ach kop op, misschien eindigen ze nog wel in het linkerrijtje. Helemaal niets in Groningen.

      /   Beantwoorden  / 
  8. mark78

    Het blijft erg stil he robje, ik kan het me voorstellen hoor. Kruip maar weer gauw onder de dekentjes gefrustreerde losertje.

      /   Beantwoorden  / 
  9. mark78

    Aan robje roy, waar blijf je nou jochie? Heb je niks meer te zeggen? Geen tegenwoord meer? Ja alleen dingen roepen uit frustratie is makkelijk he? Maar als er dan een reactie komt ben je uitgeluld. Wat een loser, of lig je weer depressief onder je dekentje te huilen te wachten op een succesje van Groningen? Dat wordt een saai jaar dan, whahahaha. Kleine tip, neem het op tegen iemand die je wel aan kunt, jouw IQ ligt te laag voor een serieuze reactie, dingen roepen uit frustratie is basisschoolniveau, jouw niveau dus. Dat is inmiddels wel duidelijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      mark 78 ; varkenspoot rob is echt een ongelofelijke looser .met idd lagere school niveau,heb op t biggenblog verscheidene aanvaringen met hem gehad pfff wat een sukkel is dat !!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        mark 78 eindelijk een goed bericht omtrent onze gezamelijke vriend (ahum)ROBJE DE LOOSER UUT GRUNN hij(ZIJ)heeft besloten om niet meer op ons blog te verschijnen !!!!!! hebben we niks geen gezeur meer van haar te duchten !!! succes verder maat !!!!!

          /   Beantwoorden  / 
  10. mark78

    Twenteforever dank je. Het is inderdaad inmiddels wel duidelijk wat een ontzettende gefrustreerde kinderachtige mongool ons robje is. En laf ook want dat is wel duidelijk, als hij een reactie terug krijgt is hij uitgeluld de loser. Gefrustreerde dingen roepen is makkelijk, gefundeerde reacties geven gaat het IQ van ons robje echter net wat te boven, dat is wel duidelijk. Ik roep iedereen dan ook maar op dit losertje niet meer serieus te nemen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. sjaak

      mark 78 volkomen eens met je .ik vind t prima zo. dat soort figuren moet je negeren ofwel doodzwijgen !! ik snap trouwens sommige webmasters niet ze kunnen dat soort klooioos erzo afgooien danwel hun reakties verwijderen dat is ook een oplossing . ik word er ook woest van en ga dan ertegen in das ook niet goed maar ja dan moeten ze mn reaktie ook maar eraf gooien no problem >

        /   Beantwoorden  / 
  11. mark78

    Dank je Sjaak, wellicht is hier inderdaad een schone taak weggelegd voor de webmaster. Ik zou er niet woest op worden, maar wel een gepaste reactie geven, dan zie je ook dat dat soort figuren verder ook niets te zeggen hebben. Schelden en overal tegenaan schoppen is makkelijk, een gefundeerde mening geven dat gaat ze dan weer net te ver zie je wel. Dat alleen al geeft aan hoe klein en zielig zo iemand is.

      /   Beantwoorden  / 
  12. mark78

    Nog steeds geen reactie van robje ons lulletje rozewater? Echt uitgeluld blijkbaar, dan heb ik een boodschap: vertoon je hier nooit meer laffe hond met je achterlijke reacties.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      hey mark ,ons aller robje heeft zich verstopt op t grunn blog vandaar joh .mis je hem dan ???haha nou ik als kiespijn hoor die zwienekop

        /   Beantwoorden  / 
  13. mark78

    Haha ok, nee missen doe ik hem niet, maar ik had wellicht verwacht dat hij in ieder geval een gefundeerde reactie kon geven, maar het is wel gebleken dat hij alleen frustraties kan botvieren en kan schelden. Verder gaat het IQ blijkbaar niet.

      /   Beantwoorden  / 
    1. vraselke

      heej gast wat lang geleden kende gij mij nogxD

        /   Beantwoorden  / 
  14. mark78

    Euh nee, hoezo? Waar zou je mij van kennen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. vraselpero

      VRASELPERO DENK EENS HEEL GOED NA

        /   Beantwoorden  / 
  15. mark78

    Ik zou het bij god niet weten en het interesseert me eerlijk gezegd ook bijzonder weinig Vrasel, dus ik ga daar niet heel lang over na denken. Daaaag.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.