Patrick Kluivert naar Ajax?

Patrick Kluivert heeft laten weten dat hij open staat voor een terugkeer bij Ajax, de club waar hij halverwege de jaren ’90 doorbrak. ‘Ajax? Ik zou het geweldig vinden om voor de club te werken, daar ben ik eerlijk in. Aan de andere kant spelen er momenteel zoveel zaken in Amsterdam, dat ik ook begrijp dat het invullen van namen nog even op zich laat wachten. Maar als Ajax me zou benaderen, ga ik zeker in gesprek,’ aldus de oud-spits tegen Sport Promotion.Kluivert kondigde vrijdag aan na het seizoen te stoppen als assistent-trainer bij NEC. Kluivert kijkt met veel plezier terug aan zijn periode in Nijmegen. ‘Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier bij NEC gewerkt, maar ik was en bleef beperkt in mijn mogelijkheden. Nu wil ik op die bank zitten. Zelf beslissingen nemen, trainingen voorbereiden en spelers beter maken. Ja, ik wil het liefst op eigen benen staan.’

Lees ook:TORENHOGE AMBITIES IN HET PSG TRAININGSPAK
Lees ook:Nieuw voetbalgear nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.